Economia

Calonge vol legalitzar els pisos turístics

L'Ajuntament de Calonge ha iniciat una campanya per conscienciar els propietaris i gestors d'apartaments turístics sobre la necessitat de legalitzar-los. El primer pas va ser una jornada organitzada conjuntament amb l'Associació Turística d'Apartaments Costa Brava-Pirineu (ATA) ahir al matí al Palau Firal de Sant Antoni. El regidor de Turisme, Joan Caner, va insistir en els avantatges de legalitzar aquests allotjaments, i també va assegurar que l'Ajuntament posarà les màximes facilitats per dur a terme aquest tràmit. Per la seva banda, la gerent de l'ATA, Àngela Galceran, va assenyalar que cal avançar en la legalització d'allotjaments turístics, si bé el 44% dels apartaments i habitatges d'aquest tipus regularitzats a Catalunya corresponen a les comarques de Girona.

L'ATA s'ha marcat com a prioritat la lluita contra l'intrusisme i aquestes jornades són una de les primeres accions que du a terme l'associació per aconseguir el màxim d'apartaments turístics regularitzats a les comarques gironines. A la sessió hi van assistir una vintena de persones. Durant la jornada es va explicar per què s'han de regularitzar els apartaments turístics, com ho han de fer els propietaris o gestors, quins requisits es necessiten o quines obligacions els comporta dur-ho a terme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia