Economia

L'oferta gironina, a la fira Reise Camping

El conjunt de l'oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, l'Associació de Càmpings de Girona i onze establiments de càmpings de la demarcació es promocionen a la Reise Camping, en un estand de 200 m². Des d'aquest espai es difondrà l'Any de la Bicicleta i la Sostenibilitat, la guia Campings Experience, i també la cuina gironina, en què s'oferirà als visitants degustacions i àpats elaborats amb productes gironins. Els onze càmpings de la demarcació de Girona que participen en la fira són La Ballena Alegre, l'Aquarius, Las Dunas i l'Àmfora, de Sant Pere Pescador; el Càmping La Laguna, d'Empuriabrava; Cala Llevadó, de Tossa de Mar; Càmping Internacional de Calonge, Calonge - Sant Antoni; Càmping Neptuno, de Pals; el Càmping Salatà i el Càmping Rodas, de Roses.

Segons dades de l'Observatori Turístic de la Generalitat de Catalunya, el 2016 Catalunya va rebre prop de 18 milions de turistes estrangers, dels quals 1,5 milions procedien d'Alemanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia