Economia

empresa

La firma de sofàs Galerías treu una marca pròpia

L'empresa té actualment set botigues a les comarques gironines

La nova marca, Neru, té un espai específic en cadascun dels establiments però la intenció és acabar obrint botigues pròpies

Les botigues Galerías, especialitzades en sofàs, han creat una marca pròpia de descans, Neru, amb matalassos, somiers, llençols i fundes nòrdiques, entre altres productes. La nova marca disposa, de moment, d'un espai propi dins les vuit botigues que Galerías té a les comarques gironines, però amb la “intenció de tenir botiga pròpia”. “Ara és una botiga dins de la botiga”, segons explica Carme Collmalivern, responsable del departament de Neru.

Els productes Neru “no estan destinats només a vendre descans” sinó que “al darrere hi ha tota una preocupació per la salut i per oferir productes naturals”. “Perquè descansar bé és bàsic per poder recuperar-nos de tota l'activitat diària”, comenta. Són productes “estudiats i dissenyats per “equips mèdics i fisioterapeutes, com el doctor Estivill, fundador de la clínica del son”. “Els nostres productes incorporen els millors components naturals, com la llana de camell, crin de cavall, fibra de coco, caixmir, cotó, sedes o la viscoelàstica d'última generació”, comenta Collmalivern.

Galerías està especialitzada en el món del sofà i del descans. “Fa tres o quatre anys ens vam plantejar especialitzar-nos molt més i crear un producte específic i pensat per a les persones que volen descansar bé o tenen problemes de descans.” Per això, els responsables de l'empresa van decidir posar-se en contacte amb metges i fisioterapeutes per donar forma al producte. “Des de l'inici vam tenir clar que volíem un producte natural però sense deixar de banda les noves tecnologies, com ara la viscoelàstica d'última generació, de molt bona qualitat, que s'adapta bé a la temperatura corporal i que ventila perfectament; o les molles ensacades i la micromolla. Tots aquests matalassos estan pensats per a adults però també hi ha matalassos per a nens i nenes.”

Tots els productes de Neru es fabriquen exclusivament per a Galerías: “No comprem res a fora”, perquè en el món del descans hi ha molts productes que no disposen de controls ni certificacions europees.

A més dels matalassos, la nova marca Neru també disposa de bases o canapès i capçals de llit, coixins, llençols de diferents colors i fundes nòrdiques, protectors de llit –impermeables, transpirables, bielàstics, suaus i agradables al tacte i antiàcars permanent i resistents a les rentades, inhibidors de les pudors, amb efecte cosmètic i reparadors de les cèl·lules de la pell.

La responsable del departament de descans Neru assegura que la idea de Galerías és créixer més amb aquest nou producte “perquè aquest és un projecte amb molta continuïtat al darrere”.

LA FRASE

Neru són productes de descans de fabricació pròpia pensats per al benefici de la salut
Carme Collmalivern
RESPONSABLE DEL DEPARTAMENT DE DESCANS DE LA MARCA NERU

Botigues des de fa més de 45 anys

Galerías disposa actualment de set botigues a la demarcació de Girona: Girona, Blanes, Figueres, Palafrugell, Calonge, Olot i Sarrià de Ter. El gerent és Josep Maria Chia.

La primera botiga de Galerías es va obrir ara fa més de 45 anys. “En aquest temps hem après que són les persones i no els mobles el que transforma un espai en una llar.” “Per això a Galerías ens agrada dir que, en realitat, no venem sofàs, complements o articles de descans, sinó que venem confort, benestar i qualitat de vida”, expliquen des de l'empresa.

A Galerías s'hi poden trobar les últimes novetats de sofàs i productes de descans, i incorporen les darreres innovacions tecnològiques i les millors marques del mercat estatal i internacional per aconseguir productes més atractius, més funcionals, que duren més i que són també més saludables.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia