Teatre

EL MASNOU (Maresme)

Festival Ple de Riure

Continua el riure, desapareix la vela

És la quinzena edició del Ple de Riure i la primera que es presenta sense la tradicional vela de la platja d'Ocata. Sí que es manté l'humor amb ell cartell més atractiu possible. Des de dimarts vinent i fins divendres hi haurà sessió diària d'Always Marching Band, una formació tant musical com irreverent que porta la festa i el bon humor allà on aconsegueixin fer sonar les seves notes. Les gales arrencaran dimecres. Hi haurà quatre presentadors de pedigrí: Claret Papiol, Marcel Gros, Pep Callau i el Marcel de Los Galindos.

Quant a estrelles de l'humor, destaca el mediàtic Pep Plaza (capaç d'imitar des de Pep Guardiola fins a Lluís Llach), l'incombustible Godoy (Verás que todo es mentira) i l'internacional humorista del paper de còmic i fregolisme incontestable Ennio Marcheto. Els directors del festival, els actors de Chapertons, mantenen el cartell tot i que reconeixen que el comiat de la vela és perdre l'ànima. Però reivindiquen que sense ella també es pot riure amb el mateix esperit.

De dimarts a dissabte. Diversos espais.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.