Cinema

El càsting de figurants de la nova sèrie ‘Mrs. Davis’ comença avui a Girona

Es busquen figurants per participar en la sèrie de ciència-ficció del creador de ‘Lost’ i ‘Watchmen’, Damon Lindelof

Té lloc fins dissabte al Plató Girona

Joc de trons i Westworld només van ser el principi. Les comarques gironines tornaran a ser escenari d’una altra gran producció internacional i les localitzacions esdevindran escenari de la nova sèrie del creador de Lost, The leftovers i Watchmen, Damon Lindelof. Es tracta de Mrs. Davis, una nova sèrie de ciència-ficció que, segons avança el web especialitzat Imdb , girarà al voltant del conflicte entre la fe i la tecnologia en el que serà “una batalla èpica de proporcions bíbliques”.

Damon Lindelof ha fitxat la guionista i coproductora de The Big Bang Theory Tara Hernandez, i pel que fa al repartiment destaquen els actors Jake McDorman (Watchmen, Lady Bird), Betty Gilpin (Glow, La caza) i David Arquette (Scream).

Avui serà el primer dia de càstings, que s’allargaran fins dissabte al Plató Girona (Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona), de les deu del matí a dos quarts de dues del migdia i de les quatre de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. Segons l’anunci, es busquen persones de partir de 16 anys d’ètnies i perfils variats que, un cop seleccionades, seran donades d’alta a la Seguretat Social i rebran una remuneració econòmica.

Se sap que la sèrie estarà ambientada en diverses èpoques de la història, des de l’època antiga fins a l’actualitat, i per aquest motiu es busquen perfils amb looks tant clàssics (cabells llargs especialment en homes, barbes, pèl-rojos, cabells naturals...) com moderns (tallada de cabells arriscats, tints cridaners, pírcings, tatuatges...). A més, de diverses ètnies: nòrdics, orientals, afroamericans, entre d’altres.

En assistir a la prova els aspirants cal que portin documentació en vigor (DNI o bé el NIE), fotocòpia del compte bancari i que prèviament s’hagin inscrit en el web de l’empresa encarregada de la selecció. Es recomana dur mascareta malgrat que no és obligatòria.

La feina és remunerada i per evitar temps d’espera i millorar l’organització, recomanen inscriure-s’hi prèviament al web yaeldeperfil.com

Segons ha transcendit, el rodatge tindrà lloc a l’octubre i s’allargarà fins a mitjan novembre. L’equip de rodatge també es desplaçarà a Barcelona, França i Itàlia, amb localitzacions al servei d’una història que s’ambientarà a França, Escòcia i Itàlia.

LA XIFRA

3
dies de càsting estan programats per fer-se al Plató Girona (Parc Científic i Tecnològic de la UdG).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia