Música

Estopa tanca el 60è Porta Ferrada

El festival de Porta Ferrada ha clausurat la 60a edició amb un concert dels germans de Cornellà José i David Muñoz, Estopa. En total, han passat pel festival de Sant Feliu de Guíxols gairebé 50.000 espectadors, cosa que ha superat els objectius marcats.

El reclam d’artistes catalans i estrangers de primer nivell s’ha fet notar amb aquest augment de públic. Alguns dels músics que han triomfat en algun dels diferents escenaris del festival han estat l’encara vigorós Manolo García, els recuperats Sopa de Cabra i el sempre sorprenent cantant i pianista Jamie Cullum.

Altres concerts destacats han estat el de la cantautora brasilera Marisa Monte, el nord-americà Leon Bridges i el seu soul fresc, el cantant italià Mario Biondi, l’incombustible Iggy Pop i els també molt veterans Simple Minds, que ja acumulen 45 anys de carrera. I, parlant de veterans, Joan Manuel Serrat es va voler acomiadar del públic de les terres empordaneses.

L’Espai Port va recuperar la presència del jazz amb tres dels grans del gènere, clàssics vius: Herbie Hancock, Chucho Valdés i Paquito de Rivera. També hi va haver l’estrena de la Pastoral for the Planet, a càrrec de La Fura dels Baus, que va servir de concert de celebració de les 60 edicions del festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia