Música

Sons urbans el primer dia del Cruïlla

La música urbana, com ja és tradició en el festival, va dominar ahir en la primera de les quatre jornades de la novena edició del Cruïlla, amb actuacions dels sabadellencs 31 FAM (a la imatge), el raper mallorquí Rels B, l’andalús Tote King i l’argentí Trueno, entre d’altres. El festival, un dels pocs que, l’estiu passat, va tirar endavant com a part d’un estudi clínic però amb tests d’antígens obligatoris per a tots els assistents, espera enguany batre rècord d’assistència al Parc del Fòrum de Barcelona amb concerts com els de Residente, Stay Homas, Balkan Paradise Orchestra i Molotov (avui), Duran Duran, Jack White, Rigoberta Bandini, Hot Chip, Zahara i Sleaford Mods (demà) i Juan Luis Guerra, Rubén Blades, Els Catarres, Rozalén, Buhos, Tanxugueiras i Joan Dausà (dissabte). “És un Cruïlla fet per ballar. Hem fet molts concerts pandèmics amb distància, mascareta i asseguts i aquesta edició està dedicada al ball”, va explicar ahir el director del festival, Jordi Herreruela, en declaracions a l’Agència Catalana de Notícies. Esperats durant setmanes pels aficionats als ritmes llatines, Rubén Blades i Juan Luis Guerra actuaran per primer cop en un mateix festival a Europa gràcies al Cruïlla.

Més enllà dels concerts, que es desplegaran en quatre escenaris, el festival oferirà demà i dissabte una intensa programació de comèdia amb visites, entre d’altres, de Michelle Wolf, Modgi, Ana Polo, Oye Sherman, Charlie Pee i Ignatius Farray. El Cruïlla té un pressupost de 6 milions d’euros (un 2,5% del total provinent d’administracions públiques) i espera rebre 15.000 persones diàries en les jornades de dimecres i dijous i 25.000 en les de divendres i dissabte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia