cultura

L'Screamin Festival signa amb Calella fins al 2019

La trobada dels amants del rock més autèntic dels anys cinquanta, l'Screamin Festival, es mantindrà a Calella de forma ininterrompuda fins al 2019. Aquest va ser el compromís signat a principi de setmana entre el representant de l'esdeveniment, Carlos Díaz, i l'alcaldessa de Calella, Montserrat Candini (CDC). La trobada, plenament consolidada en el municipi, tindrà lloc aquest any del 6 al 12 de juny i atraurà, segons els organitzadors, un públic de poder adquisitiu alt. A més, tal com va destacar l'alcaldessa, “ajuda a internacionalitzar el nom de Calella”, perquè el públic prové principalment d'arreu d'Europa.

El festival mantindrà com a escenari principal la fàbrica Llobet-Guri i també tindrà un punt de trobada a la platja. Les darreres dades d'ocupació turísti-
ca vinculada a l'esdeveniment parlen de més de 2.000 pernoctacions i una mitjana de 4,4 nits en la darrera edició. També ha crescut el nombre de nacionalitats dels participants del festival: el 2013 hi havia visitants de 15 nacionalitats, i el 2015 es van comptabilitzar espectadors de fins a 26 estats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia