cultura

Beca de recerca etnològica del món rural

La iniciativa és de la Fundació Carulla, el Museu de la Vida Rural de l'Espluga i l'Editorial Barcino

La Fundació Carulla, el Museu de la Vida Rural de l'Espluga i l'Editorial Barcino han convocat una beca per a la realització d'un treball de recerca etnològica. També s'admetran projectes de recerca humanística, sociològica, històrica o literària que tinguin a veure específicament amb el món rural.

La beca està dotada amb 2.500 euros i el seu import es farà efectiu en dos terminis. Un primer cinquanta per cent es lliurarà en el moment de la concessió i la resta quan es lliuri la versió completa del treball amb el vistiplau de l'equip tècnic del Museu de la Vida Rural.

A la beca podran aspirar-hi totes les persones que presentin un projecte d'acord amb aquestes bases. Els aspirants han de presentar un projecte detallat de la recerca que volen dur a terme, amb indicacions sobre el tema objecte d'estudi, les fonts d'informació emprades, la metodologia del treball, la bibliografia existent, el calendari d'elaboració i un índex orientatiu del contingut de l'obra. Els aspirants han de presentar, igualment, un currículum personal en què s'assenyalin les publicacions i l'experiència científica que tinguin en el seu àmbit de recerca, abans del 30 de març.

L'obra resultant haurà de tenir una extensió d'entre 150 i 250 pàgines i el treball guardonat es publicarà dins la col·lecció de temàtica etnològica que editen el Museu de la Vida Rural i l'Editorial Barcino.

Convocat el XII Premi Aires de la Conca

L'Arxiu Comarcal i el Consell Comarcal de la Conca han organitzat el XII Premi Aires de la Conca de recerca sobre la comarca. El termini de presentació dels originals s'acabarà el 30 de juny. El treball premiat es coneixerà la propera tardor i el premi serà la seva publicació l'any 2017. Poden presentar-s'hi tots els treballs d'investigació sobre qualsevol tema relacionat amb la comarca de la Conca de Barberà, tenint en compte l'interès dels treballs pel coneixement del passat, l'anàlisi o descripció del present o els projectes de futur de la comarca i/o dels seus ciutadans. Es valoraran preferentment els estudis d'abast comarcal o, si més no, amb un abast supralocal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia