cultura

Els ‘Afectos' de Rocío Molina i La Tremendita, a El Canal

És un espectacle de dansa i ‘cante' que es podrà veure avui en una única funció, dins de Temporada Alta

L'obra de Rocío Molina y Rosario La Tremendita està basada en una reflexió de la lluita de l'ésser i de la capacitat de trobar la senzillesa, la naturalitat i la confiança a través de l'existència. Amb ella, la bailaora i la cantaora fusionen la dansa i el cante a la recerca del seu jo més autèntic per explorar els límits de la vulnerabilitat, el plaer, la fragilitat i fins i tot la imperfecció, acompanyades del contrabaix de Pablo Martín.

Afectos és l'espectacle estrenat al Mercat de les Flors l'any 2012 amb què es presenten ara al festival Temporada Alta , amb una única funció que s'ha programat avui al centre d'arts escèniques El Canal de Salt (18 h, 28 euros).

Afectos mostra al públic l'expressió del millor flamenc contemporani, en què ball i cant presenten replecs sensitius plens de textura i color. L'espectacle està construït sobre una estructura de diverses peces i vinyetes, totes amb imatges i registres molt diferents, que mostren un treball interessant, dinàmic i emotiu alhora.

Rocío Molina (Màlaga, 1984) és una de les artistes espanyoles amb més projecció internacional. Als 22 anys va estrenar Entre paredes, una primera peça a la qual van seguir altres creacions. L'any 2010, el Ministeri de Cultura li va atorgar el Premio Nacional de Danza i, des del 2015, és artista associada al Teatre Nacional de Chaillot a París. Rosario Guerrero és La Tremendita. ha publicat els discos A tiempo (2010) i FATUM (2013). Afectos va ser finalista als premis Max de les Arts Escèniques com a millor espectacle revelació 2014.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona