Teatre

agenda d'autor / j.b

Oportunitat per a la dansa professional
La cinquena edició del Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona es realitza aquests dies al Mercat de les Flors. El jurat triarà els finalistes que podran participar en la gran gala final, aquest diumenge al migdia. Aquest certamen prova de destacar els millors ballarins en les categories de dansa clàssica, contemporània i espanyola. Els participants, vinguts d'arreu del món, aspiren a rebre algunes de les beques que concedeix el jurat, presidit honoríficament per Julio Bocca. També es prepara una gala per a les festes de la Mercè amb els millors ballarins del certamen amb coreografies de les tres disciplines creades per alguns dels membres del jurat específicament per al BCN City Ballet.
GRAN GALA INTERNACIONAL DE DANSA
Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona
Lloc i dia: Mercat de les Flors, diumenge a les 12 h del migdia.
Un tast a la Central del Circ
Aquest cap de setmana arrenca EP (Extended Performance) a la Central del Circ, on tres o quatre companyies de circ presenten en una mateixa nit una peça seva de vint minuts en què estiguin treballant; ni una successió de números ni un espectacle llarg, aquesta mostra. EP, que significa en anglès reproducció estesa, s'utilitza per anomenar un format de gravació musical massa llarg per ser considerat un senzill i massa curt per ser un àlbum. Un EP sol tenir una durada de 20-25 minuts. EP vol donar la possibilitat al públic d'apropar-se en profunditat al treball de les companyies residents de La Central. EP és una oportunitat per poder presentar en condicions tècniques òptimes una part o la totalitat de la seva creació. Avui es presentaran els treballs en procés de les companyies: Es (Iceberg, que s'estrenarà en la propera Fira Trapezi), Sugar (Canards), Soon (Sense títol, un inici de creació) i Companyia de Circ Eia (In Tarsi, intervencions).
EXTENDED PERFORMANCE
Central del Circ
Lloc i dia: A la Central del Circ, avui i demà a partir de les 20 h.
Amb ambició professional
La companyia Anxovix Teatre és un grup liderat per la directora Anna Casas que anualment involucra 25 nens i nenes en un espectacle. Si l'any passat el Teatre Municipal de Salt (que gestiona Bitò Produccions) ja va oferir una versió del musical Antaviana, aquest any aquest grup de joves actors amateurs preparen Golfus de Roses, una adaptació divertida del film Golfus de Roma. Els artistes, d'entre 6 i 14 anys, ho fan amb la major ambició actoral tot i construir tot el que la producció necessita (des del guió fins a l'escenografia i el vestuari) amb el suport d'un grup professional.
GOLFUS DE ROSES
Anxovix Teatre
Lloc i dia: Teatre Municipal de Salt. Dues sessions matinals per a alumnes de cicle mitjà.
Mar i cel, funció número 1.111
Dagoll Dagom
La companyia Dagoll Dagom celebra la funció 1.111 del musical Mar i cel. L'obra, que es va estrenar el 1988, ha tornat aquesta tardor en una tercera producció al Teatre Victòria. Per a aquesta celebració, que coincideix amb el quarantè aniversari de la companyia, s'oferirà un espectacle irrepetible amb números originals especialment preparats per a l'ocasió, que repassaran temes operístics i de grans musicals. L'espectacle promet moments inoblidables, ja que inclourà també la participació especial de tots els actors i actrius que han format part de les tres produccions de Mar i Cel. Una nit màgica i divertida, on el públic també tindrà el seu paper protagonista..
Lloc i dia: Dilluns a partir de les 21 hores al Teatre Victòria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona