cultura

La Cartellà Rock Band es tornarà a reunir dissabte

Una vintena de músics de diferents formacions es tornaran a reunir dissabte vinent per donar vida a The Cartellà Rock Band, la banda oficial del Cartellà Rock, que celebrarà la seva 14a edició a les escoles velles (23 h, gratuït).

La tercera formació de The Cartellà Rock Band inclourà les veus de Nuri Mancebo, Manel Rost, Arnau Coderch, Tona Gafarot, Marta Alemany i Montse Ferrer, els guitarristes Jep Vilaplana, Jordi Turon, Jepi Castilla, Lluís Figueras, Manel Casadevall i Toni Pujol, els bateries Marc Marquès i Jordi Big Villano Vila, els baixistes Aleix Pagès, Javi Galván i Jordi Pagès, els teclistes Miquel Brugués i Albert Casellas, i els saxofonistes Marc Moral i Xavi Molina. Tres generacions de músics gironins estan representades en aquesta macrobanda, amb un repertori centrat en clàssics del rock i el blues.

Organitzat per l'associació musical sense ànim de lucre Lex, amb el suport econòmic i logístic de l'Ajuntament de Sant Gregori i altres col·laboradors, el Cartellà Rock també inclourà en aquesta edició l'actuació del músic garrotxí Toni Beiro, que hi portarà el seu “rock, soul & blues amb aires del sud”, i per obrir la nit s'ha programat una actuació de The Cartellà Funk & Blue Band, formada per Enric Angelats (guitarra), Jordi Pagès (baix), Marc Marquès (bateria) i Albert Casellas (teclats).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les setenes jornades Transversal se sumen al centenari de la mort d’Àngel Guimerà

el vendrell

L'art català desaparegut

Barcelona

Veu arrossegada del carrer

Barcelona
Ryûsuke Hamaguchi
Director de cinema

“Cada generació deixa els problemes per a la següent”

Barcelona
Ferran Palau
El músic de Collbató presenta disc i curtmetratge

“Sense idees boges, el país, culturalment, no avançaria”

Barcelona
Art

Patricio Reig indaga a La Mercè en la dialèctica de la mirada

Girona
Crítica

Passió per l’òpera

Crítica

L’humanisme que defensa la naturalesa

“Vosaltres, els catalans”