Teatre

agenda d'autor / j.b

El món del treball, a mans dels néts
L'artista incansable Josep Rodri trasllada, per tercer cop, el seu espectacle sobre el món dels obrers a fàbriques en desús. A cada plaça signa una radiografia del món dels treballadors del territori durant la història que interpreten els néts d'aquella generació soferta. Ho va fer el 2012 a Tàrrega (Ferro colat, 2012) a les naus de Can Trepat. La tardor passada, va traslladar l'acció a cavall del teatre i la coreografia i la videoinstal·lació al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Terrassa (Homes i màquines, 2013). Des d'ahir i fins al 20 de juliol, la peça es rebateja com a Overlock i es representa a les antigues fàbriques de Can Marfà de Mataró. Hi intervenen fins a 75 actors amateurs del municipi que s'integren a l'equip professional, liderats per Josep Rodri.
OVERLOCK
Amebeu Teatre
Direcció: Josep Rodri
Lloc i dia: A Can Marfà, fins al 20 de juliol.
Posar el centre d'atenció al marge
Festiu Fringe Barcelona s'esplaia des del 6 fins al 27 de juliol a diverses sales i espais de Gràcia i de l'Eixample. Una dotzena d'espectacles d'arts escèniques es podran veure al llarg de tres setmanes. Tal i com el títol del festival indica amb l'etiqueta Fringe, el festival vol concentrar i donar visibilitat a artistes i companyies que pel seu caràcter innovador, excepcional o poc convencional, no tenen cabuda encara en els circuits comercials habituals. La programació és molt variada i cal estar ben atents al web del festival www.festiu.cat
FESTIVAL FRINGE
ATTO
Lloc i dia: Fins al 27 de juliol en diversos espais oberts i teatres del barri de Gràcia i de l'Eixample.
Una dècada sembrant complicitats
I ja en van deu. Enguany, se celebra la desena edició de Deltebre Dansa, una iniciativa de Roberto Olivan d'aportar cultura al seu territori natal i de donar l'oportunitat d'aprendre i experimentar en la natura a ballarins i artistes de circ professionals. Deltebre Dansa és com una ciutat efímera. Durant pocs dies s'hi acumulen fins a 150 artistes d'arreu del món per formar-se amb uns cursos intensius. S'hi aixequen dues veles habilitades amb tarimes de fusta flotant i linòleum per fer les classes, i enguany, també s'aixeca una nova pista de circ, pensada per donar més oportunitats a seguir el cartell d'activitats.
Deltebre dansa
Tallers i espectacles
Direcció: Roberto Olivan
Lloc i dia: Del 14 al 27 de juliol al municipi de Deltebre.
CURS DE PRODUCCIÓ I GESTIÓ D'ARTS ESCÈNIQUES PER A CREADORS
AADPC
L'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya organitza, en col·laboració amb l'Institut del Teatre i el Departament de Cultura, la segona edició del curs de producció i gestió d'arts escèniques per a creadors. Montserrat Prat dirigeix el programa formatiu que aporta eines i mètode als creadors en la gestió dels seus projectes.El curs té una durada de 132 hores i està organitzat en 7 mòduls que abracen la totalitat d'aspectes que cal tenir en compte per incrementar les possibilitats perquè un projecte acabi esdevenint una realitat.
Lloc i dia: Del 9 de setembre al 23 de desembre a l'Institut del Teatre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Música

‘Zorra’ no convenç i situa Espanya a la cua d’Eurovisión 2024

Malmö (Suècia)
La crònica

Blanes estén una catifa vermella

La crònica

Dia de flexió i de reflexió en el festival Trapezi

música

Grabu: “Faig una música que aquí és poc habitual”

girona
Cinema

‘Mexican Dream’, de Laura Plancarte, corona el palmarès de DocsBarcelona

Barcelona
Arts escèniques

El Festival Z acollirà 16 projectes escènics

Girona

Últim dia per veure les noves tendències del circ al Trapezi

REUS

Les Festes de Maig omplen els carrers de música i cultura popular

LLEIDA
CrÒnica

Ricky Gil i Biscuit, un bon treball d’arqueologia