Música

xalaro

xavier castillón

El festival més familiar

Platja d'Aro posa en marxa aquest any un nou festival, adreçat a públic de totes les edats, per celebrar que el municipi baix-empordanès ha aconseguit aquest any l'acreditació oficial com a nova Destinació de Turisme Familiar. El cap de setmana del 21 i 22 de juny, coincidint també amb la celebració del Dia de la Música, el festival Xalaro ha programat 27 actuacions de 19 formacions diferents repartides entre set escenaris diferents. Moltes d'aquestes actuacions són gratuïtes i la resta tenen preus populars i també són gratuïtes per als socis del Club Super3 que tinguin fins a 14 anys. En aquest cas es recomana fer una reserva prèvia a l'oficina de turisme

Xalaro inclourà les actuacions de Macedònia, Pep Bou, Sant Andreu Jazz Band, Orelles de Xocolata d'Orella Activa –un concert de pop-rock per a tota la família–, la Cia. Estampades, Brodas Bros, Xirriquiteula Teatre, Mag Edgard, Los Herrerita, Professor Karoli i, entre altres espectacles de música, teatre, clown i animació de carrer, un concert d'Els Amics de les Arts que tindrà lloc el diumenge 22, a les 8 del vespre, a la vela de circ que serà un dels espais més singulars de Xalaro.

A més, el festival Xalaro es complementa amb una fira on es podran conèixer, també amb entrada lliure i gratuïta, les darreres tendències en el món dels productes, serveis i ofertes de vacances per a les famílies. A més dels estands, a la fira també hi haurà activitats complementàries com ara tallers, xerrades, circuit de ponis, inflables, etcètera.

Xalaro s'afegeix a l'oferta de festivals del municipi de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, amb altres quatre propostes ben diferents.

Clàssica a s'Agaró, jazz a la platja

Entre el 22 de juny i el 4 d'octubre tindrà lloc la 17a edició del Festival Internacional de Música de s'Agaró, organitzat per l'Associació Pau Casals. El primer dels vuit concerts serà un recital de piano a sis mans, i Mozart, el piano romàntic, els valsos de Viena i el tango seran altres protagonistes del festival.

També arriben a la 17a edició les Nits de Jazz a Platja d'Aro, amb 8 concerts gratuïts a la platja, els divendres de l'11 de juliol al 29 d'agost. Destaca la presència dels cubans Orlando Maraca i Ramón Valle. L'associació Arocinema impulsa dos festivals: el Desemboca (21 a 23 d'agost), amb The Excitements entre altres grups, i el FestiSurf Costa Brava, que el 20 de setembre reunirà algunes de les millors bandes estatals i internacionals de surf-music.

XALARO (PLATJA D'ARO)
21 i 22 de juny
www.xalaro.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Crònica

Guillem Gisbert, la primera masurca

música

‘Eufòria’ torna al palau Sant Jordi el 30 de juny amb un doble concert

Barcelona
música

Lluís Figueras & The Demons estrena el videoclip de ‘Lagarto Lagarto’

girona
CÒMIC

La il·lustradora Marika Vila guanya el Gran Premi Comic Barcelona

Barcelona
Crítica

Sara Blanch, l’estima d’un cant

festival

A Morella reflexionen sobre el poder dels algoritmes

Morella
cinema

Kristen Stewart protagonitzarà la nova pel·lícula d’Albert Serra

barcelona

L’Elèctrica Dharma, Quimi Portet i Mishima, al primer festival Intrèpid

riudellots de la selva

La Fira Modernista reviu la vida al voltant de la indústria tèxtil

TERRASSA