Teatre

agenda d'autor / j.b

La Marabunta ataca el Coliseum
Tercer escenari que assumeix el repte de superar la festa desenfrenada després del Latino i l'Aquitània. Marabunta recorda la trobada de fa uns anys entre el còmic Guillem Albà i els de l'Always Drinking Marching Band. Ara, l'espectacle es trasllada al Coliseum, per ara només quatre funcions. Si la demanda segueix sent bona, no es descarta aconseguir més dates. No s'hi val desentendre-se'n. Cal generar la revolució!
Marabunta
Guillem Albà i The All In Orchestra
Direcció: Guillem Albà
Intèrprets: Guillem Albà, Manu Estoa, Iñaki Marquiegui, Martí Soler / Roger Bas, Albert Comaleras, Roc Albero / Ramon Figueras i Edgar Gómez.
Lloc i dies: 2, 17, 23 i 30 de maig, a partir de les 23 hores, al Coliseum de la Gran Via.
Ball i ‘cante' que furga a les arrels
El bailaor Joaquín Cortés ha decidit que l'estrena mundial de Gitano sigui a Barcelona. És el seu nou espectacle després que hagi presentat durant tres anys per Europa, l'Amèrica Llatina i els Estats Units en una llarga gira el seu anterior treball. El coreògraf basteix l'espectacle acompanyat de vuit ballarines i dues joves bailaoras a més de disset músics que toquen en directe per signar un quadre flamenc a vuit veus. També destaquen en aquest treball un audiovisual que permet a l'artista cordovès tornar als seus orígens, a les arrels del poble gitano.
Gitano
Joaquín Cortés
Lloc i dia: Des d'avui i només fins diumenge al Teatre Tívoli.
Goldoni llegit per Pasqual
Lluís Pasqual sempre se sobta que tothom cregui que és un especialista en Goldoni. Tot just n'ha aixecat tres muntatges, però certament, sempre han triomfat: Un dels últims vespres de carnaval (1985), La famiglia dell'antiquario (2007) i Els feréstecs (2013). La darrera va ser un dels èxits de la temporada passada. Va rebre fins a cinc Butaca: millor muntatge teatral, direcció, actriu de repartiment (Laura Conejero), vestuari i caracterització. Comèdia desimbolta que Pasqual situa en la Catalunya de la primera república. El carnaval i la llibertat de les dones, són dels elements que més espanten uns reaccionaris coneguts per feréstecs.
ELS FERÉSTECS
Goldoni
Direcció: Lluís Pasqual
Intèrprets: Laura Aubert, Andreu Benito, Jordi Bosch, Laura Conejero, Carles Martínez, Xicu Masó, Rosa Renom, Boris Ruiz, Pol López, Rosa Vila
Lloc i dia: des de dimecres vinent i fins a l'1 de juny al Teatre Lliure de Montjuïc.
aRTS ESCÈNIQUES CATALANES AL MÓN
Tradició i modernitat
Els Diàlegs al Llull ofereixen als creadors i agents culturals amb projecció internacional una finestra oberta al debat de les noves idees, tendències i reptes de la cultura catalana. Des de la literatura, el pensament, la llengua, la música, el cinema, el teatre, l'arquitectura, el disseny i les arts visuals. Una cita cultural periòdica oberta a tots els sectors i tots els públics. El pianista Carles Santos i el coreògraf Pere Faura intervenen en la sessió dedicada a les arts escèniques.La coreògrafa àngels margarit modera el debat.
Lloc i dia: Al Palau Baró de Quadras (aforament limitat). Dimarts vinent, a partir de les 19 hores. Entrada Gratuïta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia