Teatre

agenda d'autor / j.b

Amor suïcida, tendre i contundent
Nova peça sobre l'amor en què intervenen el triangle Lurdes Barba, Àurea Márquez i Xavier Ripoll. Si al 2010 van signar La música segona de Marguerite Duras al Círcol Maldà, ara reprenen el viatge espinós de roses amb una dramaturga alemanya, Dea Loher. Enric és un home insignificant i discret que sempre es deixa endur per la vida, es troba perdut en l'espiral de la seva solitud i aleshores descobreix per primera vegada l'amor. Però el deixa passar. Després d'allò, es trobarà amb sis dones que busquen algú a qui estimar. Sis dones que estan perdudes entre el que són de veritat i el que voldrien ser. El text submergeix en un univers suau però violent. L'obra parla de la solitud de l'ésser humà i de les inquietuds existencials que són innates en ell.
Barbablava
Les golfes de la Bohème
Autoria: Dea Loher
Direcció: Lurdes Barba
Intèrprets: Àurea Márquez, Xavier Ripoll, Clara de Ramon, Almudena Lomba i Empar Capilla
Lloc i dies: Fins el 20 d'abril al Teatre Tantarantana.
Literatura monologada
El monologuista Martín Piñol proposa un espectacle d'hora i mitja al cine Maldà partint d'un fil que té molt de suc: les temudes lectures obligatòries de primària. Un joc des d'on arribar al món quotidià més vulgar i alhora més fàcil de caricaturitzar. Per riure-se'n d'un mateix. L'actor té una dotzena d'anys de carrera treballant en conjunt, publicant llibres d'humor i col·laborant en mitjans de comunicació. Ara, assumeix el repte de distreure tot estirant de la seva dèria per El Quijote i La Celestina, que el van fer com és ara. De què no sembla estrar excessivament satisfet, diguem-ho de passada.
Lecturas obligatorias
Martín Piñol
Lloc i dia:12 d'abril al Cine Maldà.
Màgia i viatge en el temps
El mag Edgard transforma la sala en un teatre de l'Europa del 1930. Haurà de superar una competició amb Lester Diamond, el mag blanc, el seu adversari. Pot comptar amb el seu ajudant Soule, amb qui ha protagonitzat una gira d'èxits a Amèrica. En l'espectacle, adreçat a totes les edats, es barreja la ficció amb la realitat amb les sorpreses i alguns esperits. Edgard presenta artilugis màgics que van meravellar el món als anys vint.
VINTAGE
Mag Edgard
Lloc i dia: Dissabtes a les 19 hores, fins al 26 d'abril, al Teatre Aquitània.
Nova tongada d'‘Encontros'
Instituto Camões
El crític Joaquim Armengol és l'impulsor de traslladar les discussions, imaginades per l'autor portuguès Hélder Costa, entre personatges de la història universal. Cada diumenge, se citen tres noms propis (diumenge es convoquen Fernando Pessoa, Louise Brooks i Pablo Picasso) que modera la directora Sílvia Ferrando. Pel 27 d'abril, el pensament de Franco es debatrà amb Rosa Parks i amb Giap.
Lloc i dia: Fins al 25 de maig al Born Centre Cultural


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia