Teatre

agenda d'autor / j.b

Estranya tendresa familiar
Llàtzer Garcia continua amb la seva trilogia familiar, ara, amb La pols. Tot comença amb una telefonada per anunciar que el pare s'ha mort. En Jacob, incomprensiblement, oblidarà de transmetre la informació a la seva germana, la Ruth, i l'equívoc (entre grotescament còmic i tristament desolador) anirà revelant les raons d'aquest oblit. L'autor i director va arrencar aquesta trilogia familiar amb La terra oblidada (Atrium, 2013): un pare vell deixa de parlar, cosa que provoca una retrobada amb els germans. Ara, l'acció, amb una forta dosi d'estranya tendresa, es desenvolupa des de la proximitat de la Flyhard.
La Pols
Companyia Arcàdia
Autoria i direcció: Llàtzer Garcia
Lloc i dia: A la Sala Flyhard, previsiblement fins al 21 d'abril.
Una porta tancada misteriosament
Dos homes es troben tancats a la sala d'un hotel. La porta no s'obre. Passen tres dies sense menjar ni beure. Al tercer dia, un grup de persones, el públic, entra sense cap explicació. Per què? Què passa? Per què la porta segueix sense poder-se obrir quan ells ho intenten? Els dos homes hauran de sortir abans que la bogeria s'apoderi d'ells. Teatre de proximitat, en un espai real no convencional. Un duel d'actors despullant el seu talent a un pam dels espectadors.
tras la puerta
Pentateatre atòmic
Autoria i direcció: Marc González de la Varga
Intèrprets: Ferran Terraza, Frank Capdet, Lluna Gay
Lloc i dia:Fins al 13 d'abril a l'hotel Acevi (Villarroel. 106).
Fira màgica, del dret i del revés
Un díptic antagònic: per una banda, la màgia més íntima i misteriosa, amb què Hausson es va guanyar l'atenció de Brossa. En aquesta primera part, es desgranen només números amb la dramatúrgia de Brossa, amant d'introduir elements quotidians en l'espai incomprensible de la màgia. A la segona, es potencia la màgia de cabaret, en què el mag es comunica obertament amb el públic. Si a l'entrada es remet al patrimoni de Brossa, a la segona part, Hausson presenta números de nova fornada. El concepte d'espectacle no contempla introduir-ne cap de grans aparells. Tot és pròxim i transmet calidesa i vol evocar l'ambient de barraques dels circs ambulants, on es prodigaven els números de màgia.
CARNAVAL DE MÀGIA EN DUES PARTS
Hausson
Direcció: Hermann Bonnín
Partenaire: Vanessa Torres
Lloc i dia: A la sala Joan Brossa de La Seca, fins al 20 d'abril.
TALLER LA OSCURIDAD Y LAS POÉTICAS DE LA DISTANCIA
Teatro de los Sentidos
Enrique Vargas i Gabriella Salvaterra presenten un monogràfic de 20 hores en què s'aprofundeix en el concepte de l'entorn, tant pel seu potencial simbòlic com per les pròpies limitacions. Es treballarà sobre com la literalitat cosifica l'ésser humà i com el món simbòlic el potencia.
Lloc i dia: Del 7 al 10 d'abril al Polvorí, seu del Teatro de los Sentidos


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia