Llibres

RECOMANACIONS. BREUS

Anem a dormir
Text: Kathleen Amant Traducció: Mar Aranda Editorial: Animallibres Pàgines: 12 Preu: 7,95 euros A partir de: 3 anys
Quines són les etapes que un nen de tres anys, ajudat pels pares, ha de seguir abans d'anar a dormir? Segons l'autora, despullar-se, banyar-se, eixugar-se i posar-se el pijama, rentar-se les dents, fer un pipí i abraçar-se al nino preferit dins del llit. I això explica amb unes il·lustracions senzilles i unes atractives solapes.
julita
Text: Montserrat Galícia Il·lustració: Lucía Serrano Editorial: Baula Pàgines: 120 Preu: 8,50 euros A partir de: 10 anys
La Julita és una nena espavilada, plena de curiositat i de sentit de l'humor. En aquesta novel·la breu va explicant el seu dia a dia al llarg de tot un curs escolar. Els vuit capítols van seguint les estacions de l'any i ens remeten a unes dates concretes del calendari: Tots Sants, Nadal, carnestoltes, Pasqua i les vacances d'estiu.
Missió flamenc
Text i il·lustració: Tea Stilton Editorial: Destino Pàgines: 224 Preu: 13,95 euros A partir de: 9 anys
La germana del famós Geronimo Stilton, la Tea, és la cap d'un grup de cinc investigadores que es fan dir les Tea Sisters. En aquesta nova història van de vacances a Sevilla, convidades pels hereus d'una antiga escola de flamenc. Un robatori transforma el viatge de plaer en una aventura amb tresor inclòs.
la terra d'àndoc
Text: Albert López i Igor Szpakowski Editorial: Estrella Polar Pàgines: 300 Preu: 12,95 euros A partir de: 12 anys
L'aventura comença quan l'Àlex viatja a un món paral·lel anomenat la Terra d'Àndoc i ha d'alliberar aquest món d'un ésser malvat, el tità Ertús. Una història que vol insistir en valors com ara l'amistat, la superació i la perseverança. Un dels autors (Szpakowski) és un dels actors de la sèrie de TV3 Polseres Vermelles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia