Música

música

xavier castillón

Marina: nou inici

Marina BBface, excantant de The Pepper Pots, presenta dissabte a La Mirona el seu primer disc amb The Beatroots, ‘Time to Begin'

Marina Torres va ser una de les vocalistes originals de la banda gironina de soul The Pepper Pots, de la qual va formar part durant vuit anys. “Va ser una experiència boníssima i no seria qui sóc ara sense The Pepper Pots, però jo sentia que havia crescut i per això necessitava impulsar un projecte més meu”, explica la cantant, coneguda artísticament com Marina BBface per la seva cara de nena, que tant contrasta amb una de les veus més madures i potents de la música negra a Catalunya. El que va començar com una aventura de solista que buscava músics de sessió ha acabat transformant-se en una banda compacta, Marina BBface & The Beatroots, en què tots els components “pinten el mateix”. Aquesta contundent banda de funk-rock es completa amb Raúl Pérez, bateria; Frank Montasell, guitarra, i Hèctor Moras, baix, i el 17 de febrer publicarà el seu primer àlbum en CD i format digital, Time to Begin (Little Red Corvette Records), que ha anat precedit del single i videoclip Silver Lining i ja es troba en prevenda a Itunes. Aquest dissabte, Marina BBface & The Beatroots actuarà a La Mirona de Salt (22.30 h, 8 i 10 euros) i el dissabte 15 de febrer oferirà un concert a la plaça de la República de Perpinyà que servirà per presentar-hi una nova edició del Black Music Festival.

De les set cançons del disc, dues són versions. “Vam començar fent versions però les transformem tant que acaben sent gairebé nostres”, diu Marina, que després d'haver treballat amb una macrobanda, creu que el quartet –més un teclista en directe– és un format àgil “per moure'ns, per entendre'ns i per trobar concerts”. Arriben amb força i sense prejudicis: “Les nostres influències són clàssiques, però no ens tanquem a res.”

‘time to begin'
(Little Red Corvette Records)
El disc es va gravar als estudis Wasabi. Hi van col·laborar Arecio Smith (Astrio), als teclats; el saxofonista Tomy Muñoz (Pepper Pots) i els vents de Muyayo Rif, Adri González (orgue Hammond) i Lucas Peire de Muyayo Rif i Dani Campos, al piano.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

L’OC·CA: música en llibertat

Cardedeu
Mayte Martín
Cantant

“La maduresa et fa valorar més l’essència de les coses”

Barcelona
La crònica

De qui va aprendre Donald Trump?

literatura

El nou segell Tres Portals editarà llibres d’interès espiritual i literari

barcelona
societat

XXIX Mostra de Teatre d’Instituts Públics de la demarcació de Girona

blanes
art

Els artistes catalans de tots els temps, junts en un diccionari en línia

barcelona
Cultura

Pas endavant pel futur Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà

Montblanc
ART

El Festival Vadart torna amb més art, música i enologia

Vilajuïga
Bernat Salvà
Periodista i escriptor

“Un llibre de viatges pot tenir la complexitat de la vida mateixa”

Barcelona