Llibres

RECOMANACIONS. BREUS

Ala de Corb i la ruta del tresor
Text: Enric Larreula Il·lustració: Jordi Vila Delclòs Editorial: Baula Pàgines:152 Preu: 10,95 euros A partir de: 10 anys
Número 11 de la col·lecció dedicada a l'heroi Ala de Corb. Larreula narra aventures de tall clàssic inspirades en les històries de pirates però afegint-hi molta ironia, humor i un sentit de la justícia elevat. En aquesta ocasió viatgem fins a Panamà per rescatar un esclau i ens enfrontem a naus espanyoles que espolien de l'or el Perú.
després de l'edén
Text: Helen Douglas Traducció: Josep Franco Editorial: Bromera Pàgines:312 Preu: 12,95 euros A partir de: 14 anys
A Eden Anfield li agraden molt els puzles. Quan Ryan Westland, un misteriós company nou, arriba a l'institut, de seguida detecta que una peça no encaixa i no pot resistir-se a resoldre el trencaclosques. Sembla un jove normal, però per què no sap què és una pizza? Alhora que va enamorant-se d'ell, Eden esbrina el secret de Ryan.
Qui pot ser a aquestes hores?
Text: Lemony Snicket Il·lustració: Seth Traducció: Jaume Copons Editorial: La Galera Pàgines:269 Preu: 14,90 euros A partir de:10 anys
Lemony Snicket és el pseudònim del novel·lista nord-americà Daniel Handler, autor d'Una sèrie d'històries desafortunades. En aquesta nova obra manté una imaginació desfermada, un bon sentit de l'humor i una estètica molt personal i atractiva basada en les imatges de Seth.
terra aspra
Text: Miquel Ribas Editorial: Tres i Quatre Pàgines:130 Preu: 10 euros A partir de: 14 anys
Terra Aspra, un planeta minúscul i intranscendent, perdut en una cantonada bruta de l'univers. Els pares del protagonista l'exilien allà farts d'ell. Què ha fet? A punt de fer els vint anys, l'havien enxampat robant, fumant i bevent un munt de vegades. Un oncle més aviat fracassat serà la seva única baula amb la realitat, si es vol escapar d'alguna manera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia