cultura

música

Teràpia de Shock obre demà a Olot la seva gira d'hivern

El concert tindrà lloc a la tarda al bar Stromboli de la capital garrotxina i estarà obert a públic de totes les edats

El grup també presentarà ‘Que mai no pari' el 3 de gener al Tourmix de Girona

El grup garrotxí de pop-rock Teràpia de Shock obrirà demà la seva gira catalana d'hivern amb un concert al bar Stromboli d'Olot, que començarà a les sis de la tarda i estarà obert a públic de totes les edats. Com a teloner hi haurà el grup olotí Rock Kills i les entrades costen 3 euros, si es compren anticipadament al bar Dcine, i tindran un preu de 5 euros a la taquilla del concert.

En aquesta gira d'hivern Teràpia de Shock presentarà els temes del seu tercer disc, Que mai no pari, i, de fet, la gira es titula Que mai no pari el rock. En cada concert, el quartet garrotxí tindrà com a teloner un grup emergent, com ara l'esmentat Rock Kills o Daylight. La gira continuarà el 28 de desembre a Viladecans i arribarà el 3 de gener a la sala Tourmix de Girona. El dia 11 de gener Teràpia de Shock actuarà a Granollers (Nau B1), el 17 de gener a Lleida (Manolita) i el 24 de gener a la Sala Zero de Tarragona. Teràpia de Shock ha apostat per sales petites o mitjanes per estar més a prop del públic en els seus energètics directes.

Teràpia de Shock es va formar el 2006 a les Preses i està format per Albert Parés (baix), Ferran Massegú (veu), Gerard López (bateria) i Jaume Sucarrats (guitarra). El 2008 el grup va debutar amb Escapa't amb mi i el 2010 va publicar el segon disc, Tota la nit. Un any després, la cançó Sense tu va aconseguir un gran èxit com a part de la banda sonora de Polseres Vermelles.Que mai no pari (Música Global) ha estat produït per Miki Forteza.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia