cultura

Burjassot ret homenatge a Vicent Andrés Estellés

Diverses associacions valencianes commemoraran el 19è aniversari del traspàs del poeta

Dimarts 27 de març fa 19 anys del traspàs del poeta valencià Vicent Andrés Estellés i, per aquesta raó, l'Oficina de Promoció del Valencià de l'Ajuntament d'aquesta localitat del vessant Nord de la comarca de l'Horta, en coordinació amb l'Associació Bassot de la mateixa vila, ha organitzat una sèrie d'actes que van començar divendres passat amb la presentació del llibre Ara, Estellés. 12 poemes, 12 cançons a Benicarló, un treball realitzat per Francesc del Castillo, Òscar Coll, Pepa Àlvarez i Carme Alonso, entre d'altres cantants i músics valencians.

Tot i que les activitats previstes ja han tingut lloc a aquesta localitat, es coneix que hi ha d'altres que aprofitaran el proper cap de setmana per a continuar amb aquest homenatge anual al poeta valencià, tot i que els sopars Estellés, han començat a tenir certa presència durant el mes d'octubre i ha aconseguit arrelar en la societat valenciana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.