cultura

Torna a Burjassot el cinema en valencià

Les sessions es projectaran tots els dimecres a partir de les 20 hores al centre cultural Tívoli

L'entrada és gratuïta per a tot el públic

El cicle de Cinema en Valencià arranca de nou a Burjassot. L'Oficina de Promoció del Valencià de Burjassot juntament amb la Universitat de València i amb la col·laboració de l'Institut Municipal de Cultura i Joventut, portaran la programació cinematogràfica més actual al centre cultural Tívoli tots els dimecres a partir de les 20 hores en sessions gratuïtes i en valencià.

Després de l'èxit de la campanya del passat any, Burjassot col·laborarà novament amb la Universitat de València per oferir “una bona programació de cinema en una sala de primera i dotada de totes les comoditats per a poder gaudir de les pel·lícules”, tal com assenyala l'alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià.

Sebastià considera que aquesta fórmula de col·laboració permet oferir la millor oferta cultural als ciutadans de Burjassot sense haver de fer front a pagaments. “Una oferta cultural bona i de qualitat”, en paraules del màxim representant municipal.

Josep Vicent Boira, director del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València, ha assenyalat que Cinema en Valencià ofereix una cartellera d'actualitat i de qualitat per a tots els públics, l'universitari i la resta de la societat.

La programació de Cinema en Valencià es pot consultar en la web municipal www.burjassot.org.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.