Altres

Un dia a Llançà

Catsfromcat és un grup de folk-rock nascut el 2004 i que ha tingut diverses formacions, però sempre amb el mateix eix vertebrador: les cançons que compon Víctor Alcaraz, un barceloní que viu a Púbol i treballa des de fa sis anys a Llançà. De fet, Víctor es declara un enamorat de Llançà i per això li ha dedicat la cançó Un dia a Llançà, el videoclip de la qual està tenint força repercussió a Youtube i s'ha convertit en una eina de promoció inesperada per a la localitat empordanesa. El videoclip, protagonitzat per dues noies que arriben al matí a Llançà i s'instal·len a l'hotel Grimar, mostra també altres espais del poble com ara la Residència de Temps Lliure, l'auditori de la Casa de Cultura i els locals nocturns Nit i Port de Nit. Durant aquest recorregut de tot un dia a Llançà, hi apareixen en Víctor i el seu actual company de grup, el brasiler Evandro Correa, i les ballarines de l'Escola d'Art Coreogràfic de Llançà, que hi porten a terme unes coreografies concebudes per la seva directora, Liliane Augé.

El primer treball discogràfic de Catsfromcat, titulat com el grup, es va gravar entre l'agost i el novembre passat a l'estudi 5grama de Girona, amb la producció del grup i Francesc Ubanell, que també hi va tocar guitarra i teclats. A més, hi van participar Santi Escura (piano), Miki Izquierdo (bateria), Enric Canada (percussió) i Gemma Gregori (veus).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
música

Festival Eufònic, arts sonores i visuals, oli i clementines

Barcelona
arquitectura

Arriben les (set) Setmanes d’Arquitectura

Barcelona
cinema

Arrenca el Festival Internacional de Cinema Documental, DocsBarcelona

Barcelona

Figa Flawas, The Tyets, Lia Kali, Stay Homas i Chenoa, entre els primers noms de la festa major

TERRASSA
cinema

Retrospectiva d’Agustí de Villaronga a la Filmoteca

Barcelona
música

500 professionals passaran per la 20a FiM Vila-seca

Barcelona
ART

El Bòlit de Girona dona vida i visibilitat a l’aire

Girona
Festival

Neix De Soca-rel, festival literari de la llera del Ter

Barcelona
llibres

Josep M. Quintana novel·la el desterrament de Nahmànides

Girona