Cultura

Minigira dels Manel per la Gran Bretanya

No serà la primera vegada que el quartet barceloní tocarà a la pàtria del pop, ja que a mitjans de maig del 2009 ja van participar al festival The Great Escape de Brighton

Els Manel no en tenen prou amb l'èxit del seu El millors professors europeus a Catalunya i Balears, i ja es preparen per conquerir altres territoris. El 17 de febrer començaran a Manchester una minigira per la Gran Bretanya que també els portarà a Glasgow (19 de febrer) i Londres (21 de febrer). No serà la primera vegada que el quartet barceloní tocarà a la pàtria del pop, ja que a mitjans de maig del 2009 ja van participar al festival The Great Escape de Brighton.

El desembarcament a Anglaterra i Escòcia dels Manel es deu, en un primer moment, a l'interès d'un grup de professors de català que treballen en universitats britàniques. Van parlar amb el mànager de la banda, amb les institucions, i dit i fet, el grup passejarà les seves cançons per la ciutat que va veure renéixer el brit pop gràcies a Oasis (Manchester), la que ha produït genis com Franz Ferdinand o David Byrne (Glasgow) i la gran capital de la música continental (Londres).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.