Cultura

Manel i Billie The Vision & The Dancers, al BAM

El grup de Barcelona i els autors de la cançó de l'anunci d'Estrella Damm d'aquest any encapçalen la programació musical de la Mercè. Montserrat Carulla i Vicky Peña, pregoneres

El programa musical de les Festes de la Mercè, el Barcelona Acció Musical (BAM), acollirà les actuacions de The Hives, Billie The Vision & The Dancers, Manel, Rock de Souck: Nour & Speed Caravan & Rabah Donquishoot, Estanislau Verdet, La Kinky Beat, El Petit de Cal Eril i Calima.

Les actrius Montserrat Carulla i Vicky Peña, mare i filla, seran les pregoneres de les Festes de la Mercè 2009 de Barcelona. Serà la primera vegada que dues persones compartiran pregó.

Carulla ja ha avançat que serà un parlament "teatrer" juntament amb la seva filla. "No ens podem desvincular del teatre, el portem a les venes. Si no hi hagués teatre, no seria un pregó fet per nosaltres", ha dit, a més a més de confessar-se "sorpresa" per l'encàrrec. 

La ciutat d'Istanbul, Joan Amades i l'Eixample de Cerdà seran altres protagonistes de les festes, segons s'ha revelat en l'acte de presentació de les festes de la Ciutat Comtal.

La dissenyadora del cartell d'aquest any, Pati Núñez, ha confessat que dissenyar-lo "no va ser fàcil", perquè Barcelona és la seva ciutat. "Se t'encongeix l'estómac de responsabilitat, però d'entre tots els elements ens hem centrat en dos conceptes, festa i espectacle".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.