Cultura

Niña Pastori, Maria del Mar Bonet i Juan Perro actuaran al 38.2 Festival de Cadaqués

De l'1 al 9 d'agost també actuaran l'acordionista Richard Galliano en format quartet, el pianista Lluís Vidal i l'Orquestra Simphony de Praga, que clausurarà el festival

La flamenca Niña Pastori, Maria del Mar Bones i Juan Perro (ex Radio Futura) són els plats forts del 38.2 Festival de Cadaqués. Superat amb èxit el primer any de la relectura del festival, la mostra abraça enguany nous gèneres com el flamenc, el folk i el pop-rock català.

Després de 36 edicions, el festival es va traslladar l'edició passada de l'església a s'olivar de Sa Conca, davant el mar, i també ha deixat de programar només música clàssica i ha diversificat els seus gèneres.

De l'1 al 9 d'agost també actuaran a Cadaqués l'acordionista Richard Galliano en format quartet, Lluís Vidal amb una relectura jazzística de Mompou i l'Orquestra Simphony de Praga, que clausurarà el festival.

El festival s'obrirà el dia 1 amb un espectacle de producció pròpia i encarregat al pianista i compositor argentí Guillermo Klein. Coincidint amb el centenari de la mort d'Isaac Albéniz i també el Centenari de la Costa Brava, el festival ha decidit obrir les portes amb un espectacle que compta amb la Girona Jazz Project per interpretar les peces d'Albéniz, passades pel sedàs de Klein. Un altre dels espectacles destacats és la unió de quatre artistes reconeguts en el seus àmbits i instruments i que s'uneixen en un quartet de luxe: Richard Galliano a l'acordió, Gonzalo Rubalcaba al piano, Richard Bona al baix i Clarence Penn a la bateria, tots amb el jazz com a denominador comú.

El festival reserva enguany un espai a la música folk, amb la participació dels catalans Quico el Célio, el Mut i el Noi de Ferreries, que duran el seu espectacle humorístic, però ple de sàtira i crítica, al festival.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.