Cultura

El Senglar Rock no se celebrarà aquest any davant la impossibilitat de fer-lo al parc de les Basses de Lleida

Música

L'Ajuntament de Lleida i la promotora RGB Management, organitzadora del Senglar Rock han decidit finalment aquest divendres aturar l'organització de l'edició del 2009 del festival desprès d'analitzar la situació derivada del pla de remodelació de les Basses, que impossibilita que aquest estiu s'hi pugui desenvolupar el Senglar Rock com en els darrers quatre anys. Així mateix, RGB i la Paeria s'han compromès a treballar conjuntament per preparar l'edició del 2010 del festival, que d'aquesta manera continuaria a Lleida, cercant-li una nova ubicació mentre durin les obres de remodelació de les Basses i donant-li un nou format.

L'organització del festival havia valorat celebrar l'edició d'aquest any al turó de Gardeny però ho va desestimar ja que no s'hi podia habilitar zona d'acampada i per la manca de temps material per organitzar el festival en una altra ubicació. Tot i això, el director artístic del Senglar, Xavi Fortuny, no ha descartat que l'edició del 2010 es pugui celebrar el festival a Gardeny, amb zona d'acampada, i ha afirmat que la voluntat és poder tornar a les Basses, al 2011, un cop finalitzades les obres i si els usos contemplats en el projecte de Rehabilitació del parc de les Basses ho permeten.

La tinent d'alcalde de Cultura de la Paeria, Montse Parra, havia manifestat aquest divendres la impossibilitat que es pogués habilitar una zona d'acampada en algun punt com ara el turó de Gardeny per tal que l'espai acollís l'edició d'enguany del Senglar Rock. La Paeria havia proposat a RGB un festival d'un dia al turó de Gardeny, però la productora veia impossible "un canvi de filosofia del festival amb tant poc temps". Finalment, les dues parts han decidit fer un "parèntesi" aquest 2009 i reprendre el festival al 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.