Cultura

'Dos pájaros de un tiro' arriba al Palau Sant Jordi

La gira conjunta de Joaquín Sabina i Joan Manuel Serrat, Dos pajaros de un tiro, comença dijous una sèrie de tres concerts al Palau Sant Jordi per als quals ja s'han esgotat totes les entrades.

L'espectacle és tota una exhibició de les millors cançons de tots dos artistes, interpretades per un o per l’altre, en un esdeveniment inoblidable pels amants dels dos cantants que, tot i la seva llarga trajectòria, no passen mai de moda. Tant per a Joan Manuel Serrat com per a Joaquín Sabina, la gràcia de l'espectacle no rau en el fet de cantar les cançons de l'altre, sinó de robar- se les cançons entre ells per fer-les seves. Els efectes que això provoca en el públic de vegades són contradictoris, com li passa a Sabina quan canta Paraules d'amor o Contigo, que és seva però que Serrat li ha traduït al català.

Una de les cites ineludibles d'aquesta tardor
La gira va començar el dia 26 de juny a Saragossa i acabarà el dia 16 de desembre a la ciutat de Buenos Aires. Els tres plens consecutius de Serrat i Sabina al Sant Jordi converteixen aquest espectacle en un dels esdeveniments més importants de la temporada musical de tardor a Barcelona, capaç de congregar 54.000 espectadors.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.