Cultura

'Buenafuente' s'acomiada d'Antena 3 TV després de tres anys amb Serrat i Sabina

El xou posa punt final a la seva emissió amb el record d'haver superat l'incombustible Xavier Sardà i 'Crónicas Marcianas'

El xou nocturn d'Antena 3 TV, que dirigeix i presenta Andreu Buenafuente, s'acomiada aquesta nit dels espectadors després de tres anys en antena amb Joan Manuel Serrat i Joaquín Sabina com a convidats. El programa d'El Terrat posa punt final a la seva trajectòria a la cadena privada amb el record d'haver aconseguit superar en audiència l'incombustible Xavier Sardà i els seus Crónicas marcianas, tot i que en aquest últim any els índexs d'audiència -potser per l'horari en que s'emet- no han sigut gaire bones.

Per acomiadar-se dels espectadors, durant aquesta setmana Buenafuente ha ofert un resum dels millors moments de programa al llarg d'aquests tres anys de vida, a més de tancar algunes de les històries i relacions amb els personatges que estaven obertes.

El Neng i altres personagtes
D'aquesta manera, s'ha pogut veure alguns dels personatges que han interpretat l'equip d'actors durant aquest temps, entre els quals ha triomfat el Neng de Castefa (Eduard Soto). Jose Corbacho, Santi Millán, Yolanda Ramos, Mónica Pérez, Raúl Cimas i el mateix Soto encapçalen l'equip del programa que està format per més de 100 persones.

Malgrat el comiat, des d'El Terrat han anunciat que Buenafuente està negociant amb d'altres cadenes, entre les quals hi ha Televisió Espanyola (TVE) i La Sexta -de la qual El Terrat és un dels accionistes.

L'audiència
Buenafuente ha tingut en les seves tres temporades una audiència mitjana d'1.144.000 espectadors (una quota de pantalla del 20,9%) a l'Estat. Els índexs d'audiència més bons els va aconseguir durant la seva primera temporada, el 2005, amb una audiència de 1.462.000 espectadors, un 24,8 de share (any en que Xavier Sardà va tancar Crónicas). Durant el 2006, el programa va baixar i va obtenir una audiència mitjana de 1.141.000 espectadors (21,9%).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.