Arts escèniques

arts escèniques

El festival Moujuïc portarà nou propostes de dansa al Castell de Montjuïc

La quarta edició del festival Moujuïc portarà la dansa al Castell de Montjuïc el 25 i 26 de maig, amb el compromís “d’apropar la dansa i el moviment a nous públics, sense renunciar ni a la dimensió territorial ni a la promoció de la creació contemporània, apunta l’organització. Serà un cap de setmana amb nou propostes que ja han fet el seu recorregut en altres festivals: Pol Jiménez i Joaquín Collado, amb Quien baila, su mal espanta; La Chachi, amb Taranto Aleatorio; Natalia Fernandes, amb l’espectacle El Carnaval no es alegre – Tiny Desk; Magdalena Garzón, amb la peça de dansa contemporània Verònica; la companyia Circumstances, amb la proposta basada en acrobàcies Èxit; Joan Català, que hi presentarà Idiòfona; Lautaro Reyes, ambLa escucha cae dentro; i la companyia de dansa navarresa Led Silhouette i el coreògraf Marcos Morau, amb Los Perros.

Moujuïc és, apunten, “un festival de dansa amb una visió de ciutat i territori evident”. Per això, les prèvies Moujuïc al Barri, els dies 5, 10, 11 i 17 de maig, busquen sortir dels murs del castell “per anar allà on són els públics del festival: als carrers i les places”, creant sinergies amb altres actors de la ciutat, com l’Ateneu Popular de Nou Barris, entre d’altres. El festival busca també la relació amb l’ecosistema cultural del territori, introduint un eix de reflexió sobre la feina conjunta amb el centre cívic del Sortidor, “demostrant que el recurs més gran que hi ha al món de la cultura és el treball en xarxa”. Aquí s’hi suma també el projecte En Residència, en què centres d’ensenyament de la ciutat metropolitana acullen processos de creació contemporània



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

premi

Carles Durà guanya el premi Roc Boronat

Barcelona

Barcelona dignifica els seus tresors arqueològics romans

Barcelona
festival de jazz d’escaldes-Engordany

Toquinho, Motis i Eastwood a Andorra

barcelona

Neix el Santvi Fest per apropar la música i la cultura a tots els públics

sant vicenç de montalt
televisió

La plataforma 3Cat supera els 100 milions de reproduccions en 6 mesos

barcelona
arts escèniques

Leticia Martín Ruiz serà la nova directora del Festival Grec

barcelona
memòria històrica

Barcelona homenatja George Orwell amb una placa commemorativa

barcelona
museu

Aprovat inicialment el projecte d’ampliació del Macba

barcelona
Música

La Iaia torna amb quatre concerts i edita tres cançons inèdites

BANYOLES