Cinema

cinema i sèries

David Verdaguer i Ángela Cervantes protagonitzaran la sèrie ’El mal’

La investigació per trobar un assassí en sèrie que tria com a víctimes persones sense sostre és el fil conductor de la sèrie de vuit capítols El mal, de Lluís Arcarazo, que tindrà com a protagonistes David Verdaguer i Ángela Cervantes. La producció, que s’ambienta a Barcelona i que coprodueixen The Mediapro Studio i 3Cat, començarà a rodar-se a la capital catalana en les properes setmanes, sota la direcció de Marta Pahissa.

La sèrie s’endinsa en la investigació dels crims, a partir d’uns guions del mateix Arcarazo, amb la col·laboració de Guillermo Cisneros i María Jaen. Arcarazo ja hi havia col·laborat en projectes com el film Salvador, dirigit per Manel Huerga, o la sèrie Nit i dia, conduïda per Oriol Paulo.

L’argument d’El mal parteix d’una història real. L’abril del 2020, en ple confinament per la covid-19, un home va ser detingut acusat d’assassinar diversos indigents a Barcelona. Tots els assassinats es van cometre mentre la víctima dormia i amb una brutalitat extrema. Amb aquest plantejament, i en aquest context de ciutat buida i confinada, Arcarazo desenvolupa la idea de la sèrie, que recull el doble sentit tant de maldat com d’un virus que infecta les víctimes.

La sèrie s’estrenarà en primícia a 3Cat i The Mediapro Studio Distribution en té els drets de venda en l’àmbit mundial. Els productors afirmen, en declaracions a l’ACN, que la sèrie beu de “grans mestres del cinema contemporani” com David Fincher i Michael Mann, amb ressons de films com Seven o Collateral.

Pahissa serà la directora dels vuit episodis de la sèrie. Directora de ficció i documentals amb més de 25 d’experiència, ha estat responsable de títols com Rapa per a Movistar Plus+, Smiley per a Netflix, i Ser o no ser per a RTVE.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

El saxofonista holandès Benjamin Herman actua a l’Hotel Castell d’Empordà

la bisbal d’empordà
música

The Beating Souls, Karol Green & Sol Kwaya i Gospelians, al 4t Vidreres Gòspel Festival

vidreres
Cultura

Mor Brian McCardie, actor de sèries com ‘Line of duty’ i ‘Outlander’

castell d’aro

Private Function, The Whiffs i Weird Omen, dissabte al Desemboca

castell d’aro
GUARDONS

Rosalía, Premi FAD per “elevar a la màxima expressió la idea d’artista total”

BARCELONA
EQUIPAMENTS

Barcelona aprova la llicència d’obres per a la futura Biblioteca Pública de l’Estat

barcelona
música

Chucho Valdés & Arturo Sandoval i Charles Lloyd, al Sea Jazz l’Estartit

l’estartit
CÒMIC

Barcelona, paisatge i personatge

Barcelona
solidaritat

La campanya Girem full! assoleix 1.037 hores de recerca contra el càncer fomentant la lectura

barcelona