Cinema

Sèries

‘L’Acadèmia’, una escola on es formen els millors jugadors i jugadores de futbol

3Cat i Amazon Prime Video tornen a fer la mateixa estratègia televisiva que amb Cites Barcelona i estrenaran el dilluns 1 d’abril una nova sèrie, en aquesta ocasió coproduïda amb Sony Pictures i Brutal Media: L’Acadèmia. La nova ficció, que constarà de vuit episodis, és una superproducció que gira al voltant del competitiu món del futbol d’elit, concretament ambientada en una escola de futbol on un grup de nois i noies s’entrenen en un dels millors clubs del món per arribar a ser estrelles mundials d’aquest esport.

L’Acadèmia no només se centrarà en el futbol, com succeïa a Les de l’hoquei, aborda temes com ara la competitivitat, la superació personal, l’abús de poder, l’homofòbia i el masclisme en l’esport. També, la rivalitat tant a dins com a fora del camp seran factors distorsionadors que afectaran la vida dels personatges, joves adolescents que transiten entre les seves pors, enveges, somnis i desitjos. Tots trauran el millor i el pitjor d’ells mateixos mentre lluiten per triomfar i trobar el seu lloc en la competició.

La sèrie està protagonitzada pels actors catalans Ton Vieira, Marc Martínez, Marc Soler i Rita González. També inclou, entre el repartiment, les actrius i actors catalans Mia Sala-Patau, Ebony Vidjrakou, León Martínez, Jaume Ibars i Irene Montalà i altres artistes consagrats com ara Bárbara Goenaga, Paco Tous, Diego Martín i Luka Peros.

Aquesta producció es va gravar íntegrament a Barcelona durant l’estiu del 2023 i, gràcies a la participació de 3Cat, es podrà veure doblada en català a TV3 i en versió original a través d’Amazon Prime Video. També estarà disponible al 3Cat.

L’argument de la sèrie

L’Acadèmia narra les vicissituds d’un grup de futbolistes que s’entrenen a l’Apolo FC, un dels millors clubs de futbol del món. El seu dia a dia, l’esforç, la superació personal, les relacions entre ells i elles, les seves pors i les seves ambicions i el camí que han de recórrer per arribar al top mundial centren les trames de la sèrie. El seu protagonista serà un noi d’origen colombià acabat d’arribar a Barcelona, que aprendrà el català de manera progressiva.

La setmana passada es va preestrenar el primer capítol als Mooby Balmes Multicines de Barcelona. L’acte el va presentar el periodista, comunicador i streamer Gerard Romero, un debat que es podrà recuperar al canal de YouTube de 3Cat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA