Llibres

Més d’un miler d’assistents al MOT a Olot

La conversa Qui soc jo? entre els escriptors Héctor Abad Faciolince i Laura Ferrero en la qual han evocat històries i imatges personals posa punt i final avui al vespre a la 10a edició del MOT a Olot. Més d’un miler de persones hauran assistit al festival de literatura Girona- Olot, que durant dos dies ha acollit la capital de la Garrotxa autors com Sergi Pàmies o Marta Marín-Dòmine i que continuarà ara entre el 21 i el 23 de març a Girona.

En aquesta edició del MOT, comissariat pel crític literari Xavier Pla, es preveu que en total hi acabaran participant una quarantena d’autors nacionals i internacionals que conversen i reflexionen sobre les diverses formes literàries del “jo”.

Sota el lema Des de dins. La literatura i el jo, el festival planteja a través de múltiples veus i de diversos gèneres literaris com els autors posen el “jo” al centre de la seva reflexió per problematitzar la identitat.

En la jornada d’avui, el festival ha acollit l’anomenat Ver-MOT d’Olot a la Plaça de Braus, amb la conversa titulada El jo exposat, entre Toni Sala, Marta Pasqual i Mar Bosch i moderada per Anna Ballbona. En aquesta, els participants han reflexionat sobre les moltes maneres de parlar d’un mateix o dels éssers estimats i, com pot ser una manera d’ocultar. També avui, a la tarda, Jordi Graupera i Raül Garrigasait han debatut sobre El jo polític .

Pel que fa als participants en les sessions a Girona dijous i divendres que ve, es preveu l’assistència d’Enrique Vila-Matas, Gabriela Wiener, Monika Zgustova, Vicenç Altaió, Blanca Llum Vidal o l’escriptor i cineasta Éric Vuillard, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

L’Auditori indaga en la relació de l’ésser humà amb la natura

Barcelona
Cultura

Joan Colomo i la Ludwig Band, al cartell del Festival EnCanta de Roda de Ter

Roda de Ter
música

Festival Eufònic, arts sonores i visuals, oli i clementines

Barcelona
arquitectura

Arriben les (set) Setmanes d’Arquitectura

Barcelona
cinema

Arrenca el Festival Internacional de Cinema Documental, DocsBarcelona

Barcelona

Figa Flawas, The Tyets, Lia Kali, Stay Homas i Chenoa, entre els primers noms de la festa major

TERRASSA
cinema

Retrospectiva d’Agustí de Villaronga a la Filmoteca

Barcelona
música

500 professionals passaran per la 20a FiM Vila-seca

Barcelona
ART

El Bòlit de Girona dona vida i visibilitat a l’aire

Girona