Cultura

novetat literària

LlunydelRamat publica el segon volum d’‘Històries de Tramuntana’

El nou recull de contes escrits per dotze autors i autores de les comarques gironines es presentarà aquest dijous a la Llibreria 22 de Girona

L’activa editorial bisbalenca LlunydelRamat ha publicat el segon volum d’Històries de Tramuntana, un recull de dotze contes escrits per altres tants autors i autores vinculats a les comarques gironines. El llibre es presentarà aquest dijous, 22 de febrer, a la Llibreria 22 de Girona (19 h), amb la presència de bona part dels autors i de l’editor, Rafel Casas.

Anna Carreras, Albert Prat, Josep Pastells, Mar Bosch, Miracle Sala, Damià Felip, Sònia Sureda, Cesc Cornet, Anna Codina, Cristina Garcia, Damià Bardera i el mateix Casas han aportat contes a aquest segon volum, i alguns ja van participar al primer, publicat ara fa un any. Com s’explica al web de l’editorial, són contes en què els seus autors i autores parlen “dels camins i les rieres, de les platges i els pobles, de la muntanya i les bèsties, de la misèria, del triomf, del silenci hivernal i del brogit estiuenc; de tot allò que forma i transforma aquest tros de terra batut pel vent”.

LlunydelRamat també té previst publicar en els propers mesos Magawa, de Jaume Planas Perxachs, i El que no diem, d’Ada Roig Carreras.

L’editorial ofereix als seus lectors més fidels us sistema de subscripció per adquirir les seves novetats a un preu més barat i amb avantatges afegits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.