Llibres

llibres

Irene Bonet de la Llibreria El Drac i Xavier Antich guanyen el XIII Memorial Pere Rodeja

El premis organitzats en homenatge al llibreter gironí, antic propietari de la Llibreria Geli, es lliuraran el dijous 22 de febrer al Sunset Jazz Club

La llibretera Irene Bonet, de la llibreria El Drac d’Olot, i el filòsof i professor Xavier Antich, actual president d’Òmnium Cultural, són els guanyadors del XIII Memorial Pere Rodeja, organitzat pel Gremi de Llibreters de Catalunya en homenatge al llibreter gironí Pere Rodeja (1931-2009), antic propietari de la Llibreria Geli. Els premis es lliuraran el dijous 22 de febrer, a les 19h, al Sunset Jazz Club de Girona. El jurat dels premis està format per Guillem Terribas, Anna Vilanova, Lluís Morral, Anna Guitart i Ester Pujol, amb Marià Marín com a secretari amb veu.

El premi a Irene Bonet coincideix amb el recent 50è aniversari de la llibreria El Drac, i se li atorga per “ser al capdavant d’una llibreria que hi és sempre i ha acompanyat els lectors i lectores de diverses generacions”. El veredicte recorda també que El Drac és “una llibreria nascuda d’una idea i un esperit de servei al país, al bell mig de la capital de la Garrotxa, fent teixit a la ciutat fins a esdevenir la referència de la comarca i més enllà”.

Pel que fa a Antich, el jurat destaca que “sempre que en té l’oportunitat insisteix en la importància de llegir, de l’experiència de la lectura, de l’entusiasme pels llibres; una actitud que es tradueix en tota la seva activitat professional, educativa i de comunicació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA