Música

Música

El cicle pianístic Hammerklavier s’obre a un nou espai i a l’impuls educatiu

La temporada 2024 inclourà actuacions de Giorgio Costa, Armen-Levon Manaseryan, Ingmar Lazar, Ning Zhou i Sherri Lun, cada diumenge des del 28 de gener al 25 de febrer

Com a novetat, s’ha organitzat un sisè concert al Nou Espai Bulthaup Girona

El cicle internacional de piano Hammerklavier comença diumenge una la temporada 2024 a l’Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona, un esdeveniment que promet ser un dels més destacats en el món de la música clàssica. Aquesta sèrie única ofereix una plataforma per a pianistes de renom internacional, així com per a talents emergents, per mostrar les seves habilitats en un escenari que celebra la grandesa del piano.

La programació inclou actuacions de Giorgio Costa, Armen-Levon Manaseryan, Ingmar Lazar, Ning Zhou i Sherri Lun (guanyadora absoluta de Carles & Sofia International Piano Competition), cada diumenge a les 6 de la tarda, des del 28 de gener al 25 de febrer, a l’Auditori Viader, amb el seu Steinway & Sons de gran cua.

Com a novetat, aquest any s’ha organitzat un sisè concert al Nou Espai Bulthaup Girona, amb un aforament més limitat. L’artista que hi actuarà és Giacomo Menegardi, recentment guardonat amb al Premio Venezia a la Fenice.

Tots aquests artistes, molts d’ells guanyadors de prestigiosos concursos internacionals, interpretaran un repertori que abasta des de clàssics immortals fins a peces contemporànies. Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Schubert, Schumann, Liszt o Franck, són alguns dels autors que s’interpretaran.

Enguany també, a més dels concerts, Hammerklavier llança el projecte Hammer Educa, una iniciativa educativa destinada a inspirar i cultivar la pròxima generació de músics. Amb activitats i concerts programats conjuntament amb les escoles de Figueres (Casino Menestral), Vidreres (Escola de Música) i Palafrugell (Escola de Música – L’Energia), Hammer Educa pretén portar la música a un públic més ampli, incloent concerts especials per a joves estudiants.

Els fundadors de Hammerklavier, el duo de piano reconegut internacionalment Carles & Sofia, són la força impulsora darrere d’aquesta sèrie des del 2003. La sèrie Hammerklavier no només representa un punt de trobada per als amants de la música i el piano, sinó que també vol simbolitzar l’impuls constant de Girona cap a la cultura i les arts, com destaquen els seus impulsors.

Per a més informació sobre la programació, els artistes convidats i la iniciativa educativa, visiteu el lloc web oficial: www.hammerklavier.org



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA