Música

música

El nou Cruïlla Baix Segre inclourà una quinzena d’actuacions a set pobles el 9 de març, en plena floració

Stay Homas i Albert Pla seran el plat fort del festival, que també ha programat Delafé, David Carabén, Joan Garriga i Renaldo & Clara

Una quinzena d’artistes actuaran en diversos municipis del Segrià el pròxim dissabte 9 de març en el marc del nou festival Cruïlla Baix Segre, segons ha informat l’ACN. És la primera vegada que el festival Cruïlla fa parada a les terres de Ponent i ho fa coincidint amb l’època de floració dels fruiters, un espectacle natural que any rere any tenyeix de colors rosats aquesta zona del Segrià. El festival vol posar la banda sonora a la floració i la gastronomia local i proposa les actuacions d’una quinzena d’artistes en punts emblemàtics dels set municipis del Baix Segre: Aitona, Alcarràs, Torres de Segre, Soses, Massalcoreig, Seròs i la Granja d’Escarp.

Dotze hores de música

El director del Cruïlla Baix Segre, Gerard Birbe, ha destacat que hi haurà 12 hores de programació ininterrompuda en 9 espais dels diferents municipis. Així, els concerts de dia seran tots de petit format, amb un màxim d’unes 300 persones, excepte el que es celebrarà a la nit al camp d’esports d’Aitona que encapçalarà el trio de pop català Stay Homas i l’espectacle d’Albert Pla amb The Surprise Band.

El cartell el completaran Clara Peya, Renaldo & Clara, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, DJ Miqui Puig, Delafé, David Carabén, la Mercabanda, Júlia Colom i Selva Nua, UK Ventura, Ponent Roots i Carlitos Miñarro.

Els concerts es celebraran en diferents franges horàries perquè el públic pugui anar a més d’una actuació, si bé des del festival també conviden a la gent a participar de les activitats relacionades amb la floració que tindran lloc als diferents municipis.

La venda d’entrades per al concert central, a Aitona, ja fa setmanes que està oberta al preu de 20 euros. Per a la resta de propostes es podran adquirir entrades al preu de 5 euros.

El festival està organitzat pel Festival Cruïlla, els departaments d’Empresa i Treball, Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i Cultura de la Generalitat, compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

L’Auditori indaga en la relació de l’ésser humà amb la natura

Barcelona
Cultura

Joan Colomo i la Ludwig Band, al cartell del Festival EnCanta de Roda de Ter

Roda de Ter
música

Festival Eufònic, arts sonores i visuals, oli i clementines

Barcelona
arquitectura

Arriben les (set) Setmanes d’Arquitectura

Barcelona
cinema

Arrenca el Festival Internacional de Cinema Documental, DocsBarcelona

Barcelona

Figa Flawas, The Tyets, Lia Kali, Stay Homas i Chenoa, entre els primers noms de la festa major

TERRASSA
cinema

Retrospectiva d’Agustí de Villaronga a la Filmoteca

Barcelona
música

500 professionals passaran per la 20a FiM Vila-seca

Barcelona
ART

El Bòlit de Girona dona vida i visibilitat a l’aire

Girona