Música

The Holy Sinners celebrarà a la Copa 10 anys de ‘rock’n’roll’

El grup gironí The Holy Sinners porta 10 anys al servei del rock’n’roll, la qual cosa té força mèrit en els temps que corren. A més, el quartet tindrà dissabte vinent una bona oportunitat per celebrar l’aniversari, ja que aquella nit –una de les més llargues de l’any, ja que hi tindrà lloc el canvi d’hora: a les 3 de la matinada tornaran a ser les 2–, vigília de Sant Narcís, The Holy Sinners (els sants pecadors) actuaran a l’escenari de les barraques de la Copa, a les Fires de Girona. Hi formaran part d’un cartell molt rocker, que completaran dues potents bandes franceses: Johnny Mafia i Not Scientists. No és la primera vegada que The Holy Sinners actuen per Fires –ho han fet un parell d’anys a les Fires Populars i també, de dia, als vermuts musicals de la Copa–, però sí és el debut del grup a l’escenari principal de la festa major gironina, i ho valoren com un bon regal d’aniversari. Ells, a canvi, prometen “un directe d’alt voltatge dissenyat per espantar les mosques i cremar l’escenari tot mostrant la cara més crua i essencial del grup”.

Gemma Tona (“veu i estómac”), Héctor Tirado (guitarra), Marc Illas (bateria) i Javi Galván (baix) formen The Holy Sinners. En Marc va ser membre, des de la segona meitat dels anys noranta, del trio blanenc de rockabilly Hellbilly Club, els membres del qual han muntat recentment Atomic Leopards.

The Holy Sinners ha publicat fins ara dos EP, Spicy Rock’n’Roll (2014) i Worm Riders (2016), i el grup ja té material nou i vol entrar el més aviat possible a l’estudi per gravar-lo. Quan el disc estigui enllestit, els agradaria aprofitar la seva presentació en directe per “muntar un sarau amb amistats que ens han acompanyat durant aquesta dècada i santificar aquest decenni a la nostra manera”, expliquen aquests treballadors del rock’n’roll, que van al seu ritme, com poden. “Malauradament, la nostra dedicació a la música no és del 100% i cuinem a foc lent, amb llargs dissabtes d’assaig i catequesi”. I per acabar, conclouen: “Mentre puguem, seguirem apostant per un rock de base, eficaç, senzill i bandarra passat pel filtre del nostre rock’n’roll picant”. Amén .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia