Altres

Televisió

Silvina Luna, actriu, model i presentadora

Va participar en obres de teatre, en sèries de televisió i en diversos programes de telerealitat

La presentadora de televisió argentina Silvina Luna va morir dijous, dia 31, a l’edat de 43 anys, a causa d’una insuficiència renal aguda causada per una cirurgia estètica, segons ha informat en un comunicat l’Associació Argentina d’Actors.

Nascuda l’any 1980 a Rosario (Argentina), va iniciar la seva carrera com a model publicitària. L’any 2001 va concursar a Gran Hermano i va quedar subcampiona. Aquesta quota televisiva la va dur a la fama. En sortir del programa va continuar treballant de model, però també va començar a estudiar interpretació. Va participar com a actriu en obres de teatre de revista i comèdies, i en televisió en sèries i telenovel·les com El capo o Ciega a citas. Com a presentadora, va dirigir programes com Zapping i Fox para todos.

L’any 2022 va començar a participar en el programa El hotel de los famosos, però va haver de deixar-ho per problemes de salut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia