Música

El raper Travis Scott, un casteller més al seu nou disc

Ha filmat a Tarragona el videoclip de la cançó ‘Sirens’, que també forma part d’un llargmetratge titulat ‘Circus maximus’

Hi han participat castellers de cinc colles: els Castellers de Vilafranca, els Xiquets de Tarragona, els Xiquets del Serrallo, els Nois de la Torre i els Castellers de Mediona

El raper Travis Scott, amb qui Rosalía va cantar la cançó TKN, ha gravat a Tarragona un videoclip de la cançó Sirens del seu nou disc, Utopia, en què els Castellers de Vilafranca son els protagonistes al costat de l’estrella nord-americana. Per les imatges que corren per les xarxes, sense que se n’hagi publicat encara res pels canals oficials de l’artista, es pot veure com els castellers aixequen un 4 de 9 amb folre on Scott també hi participa.

La filmació segons sembla es va fer el passat 2 de juliol a la Tarraco Arena Plaza. I segons ha confirmat a TV3 la productora catalana Canada, que va ser l’encarregada del rodatge a Catalunya, el videoclip veurà la llum en els pròxims dies, mentre que el fragment que circula per les xarxes correspon a la gravació feta per algú en un cinema dels Estats Units. I és que el videoclip forma part d’una pel·lícula, titulada Circus Maximus, que l’artista acaba d’estrenar en alguns sales comercials d’aquest país coincidint amb el llançament de l’àlbum musical.

El videoclip forma part d’una pel·lícula, titulada Circus Maximus , que l’artista acaba d’estrenar en alguns cinemes dels Estats Units coincidint amb el llançament de l’àlbum musical.

Més colles castelleres

En un segon pla d’aquestes primeres imatges que ja corren per les xarxes donat el rebombori que han causat, s’hi distingeixen altres colles castelleres, com son els Xiquets de Tarragona, els Xiquets del Serrallo, els Nois de la Torre i els Castellers de Mediona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid