Música

música

Kraftwerk aterra a Sitges i els Gipsy Kings, a Cambrils

Avui comencen dos nous festivals a la meitat sud de la costa catalana: el Festival Internacional de Música de Cambrils, organitzat per Clipper’s i l’Ajuntament de Cambrils, obrirà aquesta nit la 48a edició amb l’actuació dels Gipsy Kings by André Reyes, un dels fundadors del cèlebre grup nord-català de rumba. Mentrestant, el Festival Jardins Terramar de Sitges inaugurarà la 6a edició amb l’actuació de Suu i Els Amics de les Arts, grup que demà també actuarà a Cambrils. En canvi, el festival de Sitges rebrà demà la visita dels clàssics germànics i electrònics Kraftwerk, un autèntic objecte sonor no identificat al mig de les programacions dels festivals d’estiu catalans.

A Cambrils , s’hi han programat vuit concerts més fins al 6 d’agost, protagonitzats per Rosario, Pablo López, Ara Malikian, Stay Homas, Dàmaris Gelabert, l’espectacle d’homenatge a Michael Jackson This is Michael, Miki Núñez i, com a cloenda, Luz Casal.

Pel que fa al Jardins Terramar de Sitges , el festival continuarà fins al 9 d’agost amb Sara Baras, el cantant colombià de música urbana Manuel Turizo, Zaz, Tom Jones, Malú, Niña Pastori, Blaumut, Zucchero, Fangoria i Nancys Rubias, i per tancar el cartell d’aquesta sisena edició, Antonio Orozco.

Les Nits de Barcelona: bon balanç

El nou festival Les Nits de Barcelona va tancar dimecres la seva primera edició, als jardins del Palau de Pedralbes, amb més de 38.000 espectadors i un 81% d’ocupació en els 25 concerts i espectacles programats. De fet, el festival es va tancar amb l’actuació dels colombians Morat, que va ser un dels vuit concerts del festival amb entrades exhaurides. Aquest és el nou festival del Grup Clipper’s, que també organitza el Cap Roig Festival, el de Cambrils, el Summerfest Cerdanya de Puigcerdà, el Suite de Barcelona i la nova etapa del White Summer a Palamós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona