Art

art

Doble exposició al Japó de Massegú i Komatsubara

L’artista sarrianenc Edgar Massegú és aquest mes a la localitat japonesa d’Osaka, on la setmana passada va compartir una exposició amb l’artista nipó Satoshi Komatsubara a la part de galeria d’una “pintoresca botiga de paper tradicional japonès”, i tornaran a exposar junts del 16 al 19 de juliol a la galeria d’art Kirittai de la mateixa ciutat. La idea és connectar Japó i Catalunya mitjançant el paper: el paper tradicional japonès, que és la base de l’obra de Komatsubara, i la reinvenció escultòrica contemporània a partir del paper que porta a terme Massegú des del poble paperer de Sarrià de Ter, on l’artista té la seva casa museu i el seu taller.

Justament Satoshi Komatsubara va conèixer Massegú a la seva casa museu durant una recent estada a Catalunya, on l’artista japonès va exposar a la Galeria Dual de Girona i a Temps de Flors. Va ser en aquest context que els dos artistes van començar a “interactuar i cercar ponts”. La seva primera exposició conjunta a Osaka ha assolit “una gran acollida, amb ressò a la premsa i obres venudes a col·leccionistes i altres galeries que les exposaran”, segons explica Massegú, que durant la seva estada al Japó també està portant a terme una obra de land art titulada Veneració al bonsai, que es podrà veure pels carrers de Haibara-akanedai, a la prefectura de Nara.

D’altra banda, Massegú participarà al setembre a l’exposició El millor disseny de l’any, al Disseny Hub Barcelona, i abans de fi d’any també a Islàndia, Xangai i Melbourne.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia