Patrimoni

Alumnes del Sobrequés ideen la campanya de Nadal dels museus

Han dissenyat el cartell, un obsequi per als participants i un llibre-joc

Ahir es va dur a terme a l’institut Santiago Sobrequés i Vidal de Girona la presentació de la campanya Nadal al Museu 2022 de la Xarxa Territorial de Museus de les Comarques Gironines, que tindrà lloc del 22 de desembre al 8 de gener als 26 museus de la xarxa. La campanya d’enguany ha estat fruit d’un treball de cocreació amb els alumnes de primer de batxillerat artístic del Sobrequés. A l’acte hi ha participat: Josep Piferrer, diputat d’Educació de la Diputació de Girona; Josep Calataiud, director dels Serveis Territorials de Girona del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Eva Pascual, presidenta de la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona; i alumnes i professorat de primer de batxillerat artístic de l’Institut Santiago Sobrequés i Vidal. La vuitena edició de Nadal al Museu omplirà d’activitats els museus de la Xarxa de Museus de les comarques de Girona, adreçades sobretot al públic familiar, com ara tallers infantils i casals nadalencs. De fet, el lema de la campanya és Visita’ns amb la teva família i vine a descobrir la màgia del Nadal als Museus!

Tant el disseny i la conceptualització com l’execució de la campanya han estat fruit d’un procés de treball que es va iniciar el 5 de setembre i que acaba amb l’inici de la campanya, el 22 de desembre. Els alumnes han ideat i elaborat el cartell de la campanya (el cartell guanyador i seleccionat pel mateix grup d’alumnes ha estat el realitzat per Bernat Burjons, Noha Gimbernat i Pol Martínez), han creat també un llibre-joc personalitzat per cada un dels 26 museus de la xarxa, i finalment han dissenyat un obsequi per als infants participants (10 models diferents de xapes).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen