Còmic

41a Comic Barcelona, en marxa

Comic Barcelona celebrarà l’edició 41, del 31 de març al 2 d’abril del 2023, a Fira Barcelona Montjuïc, recuperant totalment la presencialitat i els convidats internacionals. Acollirà tres jornades centrades en les vinyetes, amb l’habitual zona comercial, exposicions, taules rodones, trobades, projeccions, concerts i multitud d’activitats paral·leles.

El cartell és obra de l’artista Teresa Valero, que ha reflectit en la seva proposta la riquesa del llenguatge del còmic i les seves múltiples possibilitats.

La presència d’autors internacionals torna, amb noms confirmats com ara Anne Simon (Boris el niño patata, La Cúpula), Aude Picault (Diosa, Garbuix Books), Zerocalcare (La profecia del armadillo, Reservoir Books), Barbara Stok (Vincent, Salamandra Graphic), Rosemary Valero-O’Connell (Laura Dean termina conmigo, La Cúpula, No te vayas sin mí, Astiberri), Igort (Kokoro, Salamandra Graphic), Léa Murawiec (El gran vacío, Salamandra Graphic) i Sammy Harkham (Todo y nada, Fulgencio Pimentel).

Una de les exposicions destacades serà la dedicada a Daniel Torres, guanyador del Gran Premi de Comic Barcelona 2022. El reconegut autor serà protagonista d’una exposició que abordarà els aspectes més importants de la seva obra, amb l’objectiu d’oferir una mostra el més àmplia possible de tota la seva gran trajectòria.

Al marge del gruix de les activitats, visites a exposicions i trobades amb els autors convidats, Comic Barcelona impulsa, novament amb força el 2023, l’activitat professional en el marc de Comic Pro, un apartat que inclou unes jornades amb diferents ponències i debats relacionats amb diversos aspectes de l’autoria i l’edició de còmics, així com les trobades entre artistes i editors nacionals i internacionals i el mercat de drets.

Comic Barcelona comptarà amb una considerable presència d’expositors, amb nous espais consolidats, com la zona Alter Comic Barcelona, dedicada a les editorials independents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona