Llibres

Fira sense complexos

La fira del llibre Indilletres , de la Bisbal d’Empordà, programarà una quarantena d’activitats i un “aparador” de més de 160 metres de títols, entre novetats i obres de fons, en la seva 5a edició, que tindrà lloc el cap de setmana del 3 i 4 de desembre. Amb la participació de més d’una quarantena d’editorials catalanes, tres llibreries bisbalenques i quinze biblioteques, la fira serà inaugurada al pavelló per la productora de cinema i presidenta de l’Ateneu Barcelonès Isona Passola, i servirà també per presentar l’últim premi Empordà de novel·la, Tot passa dues vegades, de Pilar Francès, a biblioteca Lluïsa Duran.

Serà el preàmbul d’una programació que els organitzadors defineixen de “desacomplexada”, amb una vintena llarga de presentacions de llibres, a més de tertúlies al voltant de qüestions de país i d’actualitat, com ara el debat Per fer una truita cal trencar els ous?, en què participaran Diana Coromines, Pol Molas i Josep Asensio, o la conversa Cultura i poder, entre Abel Cutillas i Joan Burdeus. La mateixa Passola participarà en un altre debat sobre cinema català amb Judit Collell, i una xerrada sobre La llengua catalana avui reunirà Marina Massaguer, Enric Gomà, Carme Junyent i Eugeni Casanova. En el marc de la fira també es donaran a conèixer els premis Llucieta Canyà de crítica literària, dotat amb 500 euros, i el Francesc Garriga de poesia, i hi haurà un acte d’homenatge a l’escriptor empordanès Vicenç Pagès Jordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
CrÒnica

Ricky Gil i Biscuit, un bon treball d’arqueologia

dit o fet per dones

La pedra seca com una resistència

Música

In-Somni obre demà a Besalú, amb Bigott, una nova edició itinerant

besalú
música

El vidrerenc Àlex Pérez presentarà ‘Tot el que som’ al Festival Espurnes de Llagostera

vidreres
música

Sven Väth encapçalarà el cartell del festival electrònic Delirium

cassà de la selva
Cultura

Ivan Ivanji, escriptor serbi i supervivent d’Auschwitz

ART

El paper pioner d’Espais, en una exposició a Girona

Girona
Cultura

Personatges de tres obres de Guimerà a la façana de la Casa Mural del Vendrell

El Vendrell
figueres

Dibuixos del Dalí adolescent per commemorar els 120 anys del seu naixement

FIGUERES