Cinema

Los Javis roden a Girona una sèrie inspirada en Flos Mariae

Dilluns filmaran escenes a les places del Vi i de la Catedral

Macarena García, Carmen Machi, Amaia, Roger Casamajor i Albert Pla protagonitzen aquesta nova sèrie produïda per Movistar+

Això és un no parar. Després d’anunciar-se que es rodaran noves sèries a l’Alt Empordà (Land of women, amb Eva Longoria) i a Girona i comarques (Mrs. Davis, del creador de Lost), ha transcendit que a la capital gironina aterra un altre projecte audiovisual ambiciós, La Mesías, la nova proposta en format de sèrie liderada per Los Javis, autors de La llamada, Paquita Salas i Veneno.

Javier Ambrossi y Javier Calvo fa dies que han arrencat el rodatge de la nova sèrie produïda per Movistar+, del qual se sap que s’allargarà durant setmanes per diferents localitats de Catalunya. I serà dilluns quan l’equip de rodatge ocuparà el centre de la ciutat per filmar algunes escenes d’aquest drama familiar amb to apocalíptic que tractarà sobre la fe vista des del “lloc més obscur i dolorós”, com han avançat els seus creadors. Concretament, les localitzacions tindran lloc a la plaça del Vi, amb molt protagonisme de la merceria La Moda, un dels més emblemàtics comerços que hi ha a la ciutat. També està previst que es filmi a la plaça de la Catedral al migdia.

El repartiment està encapçalat per Roger Casamajor, Macarena García, Lola Dueñas, Carmen Machi, Ana Rujas, Albert Pla, Amaia i Cecilia Roth.

Tal com va publicar la revista especialitzada Fotogramas, la sinopsi gira al voltant d’un vídeo viral d’un grup de música pop cristiana format per cinc germanes, el qual impacta a la vida d’Enric, un home turmentat per una infàntesa marcada pel fanatisme religiós i el jou d’una mare amb deliris messiànics. La Mesías és un thriller familiar que parla de la superació del trauma, de la fe com a eina per omplir el buit i de l’art com a única via d’escapament. La sèrie barrejarà gèneres i estètica, ja que estarà ambientada als anys vuitanta i fins a l’actualitat.

“Des de la Veneno que no havíem rodat com a directors. Està sent preciós no només retrobar-nos amb la direcció, sinó també amb l’equip, que és com la nostra segona família. Està sent increïble de nou. Creiem que La llamada, Paquita Salas i Veneno van trobar el seu to i ara La Mesías està trobant el seu”, comentava Javier Calvo a Cinemanía.

El rodatge va arrencar el 16 d’agost passat i s’espera que s’allargui unes 22 setmanes.

Inspirats en Flos Mariae

És indubtable que llegint l’argument de la sèrie molts vegin la inspiració en el grup de les germanes gironines Flos Mariae, la girlband cristiana que es va convertir en un fenomen de masses a Youtube, i també en motiu de paròdia. Format per les germanes Montserrat, Patrícia, Victòria, Estel, Flor, María i Alba Bellido Duran, Flos Mariae va publicar el gener del 2014 el seu primer CD, de 21 cançons, amb títols destacats com ara Amén i Viva el Papa.

El grup es va formar arran de la malaltia que va tenir la mare, Maria Duran, d’origen cassanenc, fundadora de Catolicos On Line, i les filles van acordar que es dedicarien a enaltir la Verge Maria amb les seves cançons si la seva mare es curava. La formació es va trencar l’any passat per desavinences que van explicar quatre de les integrants en un vídeo que té milions de visionats. La família Bellido, amb setze fills, havia residit molts anys a Cassà de la Selva, on el pare, Xavier Bellido, havia muntat un negoci de jardineria que més tard va traslladar a Quart.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda