Cinema

Cinema i Sèries

Els creadors de ‘Lost’ desembarquen a Girona per rodar una nova sèrie

La producció de Warner Bros i Peacock es titula ‘Mrs. Davis’ i aprofitarà localitzacions gironines per recrear una època medieval

Demà comencen els càstings per trobar figurants

Les comarques gironines tornaran a ser escenari d’una gran producció internacional i les localitzacions esdevindran escenari de la nova sèrie del creador de Lost, Leftovers i Watchmen, Damon Lindelof. Es tracta de Mr. Davis, una nova sèrie de ciència-ficció que, segons avança Imdb, girarà al voltant del conflicte entre la fe i la tecnologia en el que serà “una batalla èpica de proporcions bíbliques”.

Damon Lindelof ha fitxat la guionista i coproductora de The Big Bang Theory Tara Hernandez, i pel que fa al repartiment destaquen els actors Jake McDorman (Watchmen, Lady Bird), Betty Gilpin (Glow, La caza) i David Arquette (Scream).

Demà tindrà lloc el primer dia de càstings, que s’allargarà fins dissabte al Plató Girona (Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona), de les deu del matí fins a dos quarts de dues de la tarda i de les quatre fins a dos quarts de vuit del vespre. Segons l’anunci, es busquen persones de partir de 16 anys amb ètnies i perfils variats que un cop seleccionats seran donats d’alta a la seguretat social i rebran remuneració econòmica. Com que la sèrie s’ambientarà en diverses èpoques de la història i a diferents llocs (França, Escòcia, Itàlia...) es busca gent de qualsevol ètnia. La feina és remunerada i per evitar temps d’espera i millorar l’organització, recomanen inscriure-s’hi prèviament al web yaeldeperfil.com

Segons ha transcendit, el rodatge tindrà lloc a l’octubre i s’allargarà fins a mitjan novembre. L’equip de rodatge també es desplaçarà a Barcelona, França i Itàlia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen