Música

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs denega la llicència al Barcelona Beach Festival un dia abans del seu inici

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha anunciat que denega la llicència d’activitat a l’organització del Barcelona Beach Festival (BBF), que havia de celebrar-se aquest cap de setmana al Parc del Fòrum. En un comunicat, el consistori assegura que no pot autoritzar la celebració de l’esdeveniment perquè “falta documentació imprescindible per atorgar la llicència”. En aquest sentit, detalla que no compta amb l’informe preceptiu i vinculant de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments de la Generalitat, després que l’empresa promotora del festival, Live Nation, va sol·licitar-lo el 22 de juny, fora de termini, quan la llei estableix que s’ha de presentar com a màxim 15 dies hàbils abans de l’inici de l’activitat.

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs assegura que, “amb la voluntat de que es pogués celebrar la setena edició del BBF, va fer la petició de l’informe a la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, que finalment ha denegat”. Per aquest motiu, el consistori, complint amb la normativa i per garantir la seguretat, apunta que no pot atorgar la llicència d’activitat per a la celebració del Barcelona Beach Festival d’enguany.

 L'organitzador del Barcelona Beach Festival ha reclamat en un comunicat a l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs que rectifiqui i no l'obligui a cancel·lar l'esdeveniment. Live Nation reacciona així a la decisió del consistori de denegar-li la llicència per al certamen un dia abans que se celebri per manca de documentació. Els responsables del festival subratllen, en canvi, que la documentació que falta, un informe de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de la Generalitat, "és obligació i responsabilitat exclusiva de l'administració responsable d'autoritzar l'activitat". Per això acusen el consistori de presentar la sol·licitud "fora de termini", malgrat que ells havien presentat el projecte de l'activitat "amb l'antelació suficient".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda