cultura

Les bandes tornen a protagonitzar les festes de Cotlliure

La festa de Sant Vicent s'enceta demà i s'allargarà fins dimecres, amb l'aplec a l'ermita de la Consolació

Les bandes de música tornaran a fer-se seus els carrers de Cotlliure i la badia tornarà a il·luminar-se amb trons de colors amb els focs artificials. Són alguns dels molts actes tradicionals que aquest cap de setmana ompliran les hores dels veïns i visitants d'aquesta població del Rosselló, que celebra les festes de Sant Vicent. S'enceten demà amb les animades i musicades rues que protagonitzaran Xarop de Canya, el JoeBand'a i El Transfronterera d'Amor; mentre que a la nit els reis de la festa seran No Water Please, una banda formada per set músics que fusionen jazz, punk, dub, rock i ska.

Diumenge s'aixecarà amb una regata d'optimist i els tradicionals jocs nàutics per als més menuts, com ara la cursa amb ànecs, per continuar a la tarda amb més rues musicades, sardanes i curses de llaguts. A la nit, el grup Trankilesha pujarà a l'escenari per oferir un concert amb ritmes de ska i jazz llatí.

La festa continua dilluns amb la tradicional processó marinera que surt de la platja de Sant Vicent, els també típics focs artificials i les curses de braus. No hi faltarà la dosi de rues i concerts de nit, amb el rock de la banda de Tolosa Rockbox i el mestissatge de La Famille.

La festa continua dimarts amb jocs infantils i més música, i es tanca dimecres, amb l'aplec a l'ermita de la Mare de Déu dela Consolació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.